'Game of Thrones' bedenker maakt nieuwe HBO-serie

Thrones bedenker maakt nieuwe HBO-serie

Captain Cosmos gaat draaien om een sci-fi schrijver.

Jim Pedd, 6 april 2015 om 13:05

George R.R. Martin mag dan wel geen afleveringen schrijven voor het zesde seizoen van HBO hitserie Game of Thrones, hij gaat toch een geheel nieuwe serie ontwikkelen voor de zender. THR meldt dat hij een serie met de titel Captain Cosmos maakt, die draait om een jonge science fiction schrijver die leeft in 1949.
Het geheel speelt zich af tijdens de geboorte van de televisie en de schrijver maakt verhalen die niemand zou durven schrijven. De serie verkeert in een vroege ontwikkeling bij het netwerk. De pilot wordt overigens niet geschreven door Martin zelf, maar door Michael Cassutt.

Verder is de verwachting dat Martin zich niet bijzonder actief bemoeit met de serie. Hij kondigde afgelopen maand nog aan zich met name bezig te gaan houden met het schrijven van The Winds of Winter, het zesde boek in de A Song of Ice and Fire-reeks, waar Game of Thrones op gebaseerd is.

Bron: THR

Lees meer over: Captain cosmos, George rr martin, hbo, serie, nieuw, ontwikkeling, game of throens, Michael cassutt, the winds of winter, a song of ice and fire

Populair nieuws