search
David Duchovny wil meer 'X-Files' na revival
Series / Nieuws

David Duchovny wil meer 'X-Files' na revival

Zolang het korte seizoenen zijn, ziet hij het wel zitten om ermee door te gaan.

Het feit dat The X-Files terug keert voor een zes afleveringen tellend nieuw seizoen, is groot nieuws. Zo groot, dat de hoofdrolspelers en bedenker van de show alleen maar vragen daarover krijgen. David Duchovny dus ook. De acteur, die Fox Mulder speelt in de serie, vertelde dat de serie nooit zou zijn teruggekeerd, als het nieuwe seizoen een volle 22 afleveringen zou tellen.


"Zes klinkt voor mij heel erg goed te doen," vertelde de acteur. "Het heeft niet te maken met een gebrek aan tijd, maar toch. Ik hoop dat ze succesvol worden en dat we door kunnen gaan. Maar op dit moment, kijk ik naar deze zes en dan zullen we zien wat er gaat gebeuren. Ik zou nooit nog eens 22 afleveringen van The X-Files gemaakt hebben, maar we maken er zes en dat is een beetje alsof je een film maakt. Het voelt als een manier om de serie door te zetten, op een manier waar we allemaal goed mee kunnen leven."

Hij verwacht dus dat er nog altijd meer X-Files komen. "We wilden altijd dat dit soort zou gaan. We stelden ons een filmfranchise voor, toen we stopten met de tv-serie. We maakten er twee "“ en die tweede deed het goed. Maar niet goed genoeg om een derde te rechtvaardigen. Dus we waren allemaal teleurgesteld dat het niet zo ging. Maar ik heb het gevoel dat X-Files nooit verdwenen waren. Mensen bleven er over praten. En zoveel series zijn voortgekomen uit de X-Files."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen