Onheilspellende teaser voor 'Better Call Saul' seizoen 6 deel 2

Onheilspellende teaser 'Better Call Saul'

Een grimmige dreiging lijkt zich tegen Jimmy te keren in de teaser.

Mitchell van Vuren, 30 juni 2022 om 06:00

Een nieuwe teaser is uitgekomen van de AMC-serie Better Call Saul. De serie is nu aan het afronden met haar zesde en laatste seizoen, en de tweede helft daarvan komt bijna uit. In de laatste teaser wordt er gehint naar een geheimzinnige, nieuwe dreiging.
Na het grandioze succes van de serie Breaking Bad over het drugsimperium van scheikundedocent Walter White leek er geen andere serie tegen opgewassen. De spin-off Better Call Saul doet het echter verbazingwekkend goed, en wordt al jaren trouw gevolgd door een grote hoeveelheid kijkers.

Van het zesde en laatste seizoen zijn de eerste zeven afleveringen al verschenen. In de laatste zes afleveringen zal het verhaal van Jimmy McGill (Bob Odenkirk), ook wel bekend als Saul Goodman, ten einde komen. Maar, natuurlijk zal nog niet alles mooi worden afgerond, aangezien de gebeurtenissen van Breaking Bad direct erna zullen gaan plaatsvinden.

Een nieuwe teaser
In de nieuwe teaser, gepost op het Twitterkanaal van Better Call Saul, horen we Jimmy over zijn telefoon praten tegen een ongenoemde dreiging, die waarschijnlijk zal helpen het seizoen tot een hoogwaardige climax te brengen. Bekijk de teaser hieronder.


Vanaf 11 juli zullen de laatste afleveringen van Better Call Saul gaan verschijnen, en zal de serie afsluiten met de seizoensfinale op 15 augustus.

Bron: ScreenRant

Lees meer over: better call saul, amc, breaking bad, saul goodman

Informatie over de serie: Better Call Saul

Populair nieuws