Opvallend nieuw figuur Red Dagger in clip 'Ms. Marvel'

Opvallend nieuw figuur in clip 'Ms. Marvel'

De Red Dagger komt een kijkje nemen in de vierde aflevering van de nieuwste MCU-serie op Disney+.

Bram de Groot, 29 juni 2022 17:47

Vandaag verscheen alweer de vierde aflevering van de nieuwste serie in het Marvel Cinematic Universe. Dit is uiteraard Ms. Marvel. De prima ontvangen superheldenserie met een duidelijk onderscheidend sausje heeft nu een nieuwe personage onthuld.
Marvel Studios onthulde de komst van de Red Dagger al in een eerder vrijgegeven clip uit de Marvel-serie waarin we zien hoe de jonge Kamala Khan, gespeeld door nieuwkomer Iman Vellani, haar superkrachten ontdekt en rustig Ms. Marvel wordt.

Red Dagger in MCU
De previewclip laat zien dat Kamala naar Pakistan afreist om erachter te komen wat er met haar overgrootmoeder is gebeurd. Dan zien we opeens Aramis Knight als Kareem alias Red Dagger. Een nieuw personage in de franchise.

De nieuwste aflevering is geregisseerd door Oscarwinnaar Sharmeen Obaid-Chinoy en staat sinds vandaag op de streamer Disney+.

Er verschijnen nog twee afleveringen. Daarna is het wachten tot 17 augustus, dan verschijnt namelijk de eerste aflevering van She-Hulk. Een paar dagen eerder start overigens ook nog I Am Groot.
Bron: Marvel Entertainment

Lees meer over: Ms Marvel, The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision, Loki, What If, Hawkeye, Brie Larson

Populair nieuws