De Muppets keren terug in nieuwe show

Na het succes van de nieuwe films hoopt ABC een graantje van het succes mee te pikken.

Jan-Peter Rook, 6 april 2015 17:13

Na hun succesvolle terugkeer op het witte doek, zijn de Muppets nu op weg naar de plek waar het allemaal begon: televisie. ABC is namelijk bezig met een reboot van The Muppet Show, Jim Hensons succesvolle handpoppenserie die liep van 1976 tot en met 1981. De pilot van de nieuwe reeks, die de werktitel Muppets 2015 draagt, wordt deze maand opgenomen met Randall Einhorn als regisseur.
Volgens TV Line komen de Muppets opgetogen bij elkaar bij ABC om te vergaderen over een nieuwe Muppet Show. Het probleem is echter dat ze niet verder kunnen zonder Miss Piggy, die haar handtekening nog niet heeft gezet. Deadline zegt dat de nieuwe show zich zal afspelen achter de schermen van een talkshow. Het is op dit moment onduidelijk waar we van uit moeten gaan.

De reboot zal worden geschreven door Muppets-veteraan Bill Prady en Bob Kushell (Anger Management, Third Rock From the Sun), die daarnaast ook zullen fungeren als uitvoerende producenten. Kushell zal ook als showrunner aan de slag gaan.

Bron: TV Line

Lees meer over: muppets, the muppet show, muppet show, abc, jim henson, bill prady, bob kushell, randall einhorn, muppets 2015, reboot, kermit de kikker, miss piggy

Populair nieuws