search
'Yellowstone'-bedenker komt met actievolle serie 'Lioness'
Series / Nieuws

'Yellowstone'-bedenker komt met actievolle serie 'Lioness'

Opnieuw een megahit voor Taylor Sheridan, de man achter Yellowstone en het nog te verschijnen Tulsa King met Sylvester Stallone?

Taylor Sheridan is naar verluidt ingehuurd als de nieuwe showrunner van Paramount+-serie Lioness, en vervangt daarmee Thomas Brady (NOS4A2), die oorspronkelijk deze functie had.

Volgens Variety was Brady nauw betrokken bij het schrijven van de scenario's, maar zodra deze af waren, besloten producenten en Brady wegens creatieve meningsverschillen op vriendelijke wijze afscheid van elkaar te nemen.

Sheridan kennen we als bedenker van hitserie Yellowstone en scenarist van films als Sicario en Wind River. Hij staat dus nu aan het roer van Lioness.

Pittige dames
In de serie volgen we Cruz Manuelos (Laysla De Oliveira), en ruwe, maar gepassioneerde jonge marinier die door de CIA wordt gerekruteerd als nieuwste lid van het Lioness Engagement Team. Zij hebben als doel om een terreurorganisatie van binnenuit ten onder te brengen.

Zoe Saldana speelt in de serie de rol van Joe, die aan het hoofd staat van het Lioness-programma en zorgt voor de training, management en leiding van en over de vrouwelijke agenten die deel uitmaken van het team.

De opnames van Lioness beginnen in september.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen