search
Netflix komt eindelijk met langverwachte serie
Series / Featured

Netflix komt eindelijk met langverwachte serie

Stranger Things seizoen 4, volume 2 is nu te zien op Netflix. Dat en meer!

Een nieuwe vrijdag, een nieuw overzicht met alle series die nieuw zijn op Netflix. Deze week is vooral Stranger Things de serie die in het oog springt natuurlijk. Eindelijk rondt men, met bijna vijf uur aan afleveringen, dit vierde seizoen af! Kom maar door met die vijfde reeks!

Stranger Things 4: Volume 2: Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.

Sharkdog: Half haai, half hond met een groot hart en een buikje vol vissticks! Sharkdog kan samen met zijn mensenvriend Max elk maf en chaotisch avontuur aan.

The Upshaws (seizoen 2, deel 1): In deze comedyserie streeft een zwarte arbeidersfamilie uit Indiana te midden van de dagelijkse beslommeringen naar een beter leven en huiselijk geluk.

Pirate Gold of Adak Island: Een eliteteam van ervaren schatjagers komt naar een afgelegen eiland in Alaska, op zoek naar een piratenschat die miljoenen waard is.

BASTARD!! - Heavy Metal, Dark Fantasy - (seizoen 1): Als kwade machten dreigen om Anthrasax, god van de vernietiging, weer tot leven te wekken, vraagt het koninkrijk Meta-llicana een wispelturige duistere tovenaar om hulp.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen