HBO Max voegt deze hele rits nieuwe series toe in juli

HBO Max voegt deze nieuwe series toe in juli

Juli wordt echt wel een mooie maand op HBO Max als we deze grote lijst zien.

Jim Pedd, 1 juli 2022 11:02

Elke maand onthult HBO Max alvast een hele reeks nieuwe series die je kan verwachten. Deze maand is niet anders! Juli wordt een mooie maand, onder meer met de toevoeging van alle seizoenen van Luther.
VANAF 1 JULI
HOW TO SCREW IT ALL UP: Deze nieuwe Spaanse Max Original dramaserie HOW TO SCREW IT ALL UP (CÓMO MANDARLO TODO A LA MIERDA) vertelt het verhaal van een groep vrienden die zonder plan op roadtrip gaan. Alba is nieuw op haar school en heeft moeite om zich aan te passen, dan hoort ze ook nog dat de eindejaarsreis is geannuleerd. Haar plannen om van huis weg te lopen zijn verpest. Maar een groep klasgenoten steelt een busje en willen drie weken lang op een roadtrip gaan. Het plan is om geen plan te hebben, er zijn maar een paar regels: geen berichten plaatsen op social media, altijd in beweging blijven en, belangrijker nog, er is geen weg terug. Gemaakt door Pablo Sanhermelando en Jaime Olías, tevens de schrijver en regisseur.

LEGENDARY (seizoen 2): Tien vogueteams (ook wel houses genoemd) uit de ondergrondse ballroomcultuur nemen het tegen elkaar op in een spectaculaire competitie. Met hysterische outfits en baanbrekende choreografie strijden de houses om de goedkeuring van de jury met bekende namen als Megan Thee Stallion en Jameela Jamil.

VANAF 4 JULI
YEARS & YEARS: Verken het dagelijkse leven van de familie Lyons - en alle ongelooflijke technologische innovaties en politieke onrust die ermee gepaard gaan - in deze HBO-miniserie. Nadat de families samenkomen op een cruciale nacht in 2019, volgt het verhaal hun leven en liefdes in de komende 15 jaar terwijl een nieuwe wereld zich begint te vormen. Met o.a. Rory Kinnear en Emma Thompson.

VANAF 9 JULI
FANTASTIC FRIENDS: James en Oliver Phelps, bekend van de Harry Potter-films, reizen de wereld rond om met hun betoverende vrienden buitengewone landen te bezoeken.

VANAF 10 JULI
ALF (seizoen 1-4)

VANAF 11 JULI
THE ANARCHISTS: De zesdelige HBO-documentaire serie is geregisseerd door Todd Schramke en geproduceerd door Blumhouse Television. In 2015 lanceerde Jeff Berwick, een Canadese ondernemer die provocateur werd, een conferentie in Acapulco, Mexico in de hoop anarchie in zijn puurste vorm te bevorderen - een ideaal dat de afwezigheid van een overheid met absoluut individueel zelfbestuur omarmt. Het evenement, genaamd "Anarchapulco", trekt een internationale reeks libertariërs, voortvluchtigen en gezinnen die hun kinderen willen "ontscholen" om hen te beschermen tegen de bureaucratieën van het moderne leven, evenals crypto-valuta-evangelisten en anderen die zich aangetrokken voelen tot het idee om een staatloze gemeenschap te creëren, vrij van regeringen en centrale banksystemen.

VANAF 13 JULI
EDGE OF THE EARTH: Deze vierdelige documentaireserie van HBO en Teton Gravity Research, volgt vier groepen van avontuurlijke atleten die beginnen aan nooit eerder volbrachte missies over de hele wereld en ongelooflijke inspanningen van fysieke bekwaamheid en mentale standvastigheid aangaan. Deelnemers zijn snowboarders Jeremy Jones en Elena Hight en skiër Griffin Post; kajakkers Ben Stookesberry, Nouria Newman en Erik Boomer; klimmers Emily Harrington en Adrian Ballinger; en surfers Ian Walsh en Grant "Twiggy" Baker. Geregisseerd door Steve en Todd Jones en geproduceerd door Drew Holt.

VANAF 16 JULI
THE REHEARSAL: THE REHEARSAL met Nathan Fielder in de hoofdrol, onderzoekt de moeite die een man zal doen om de onzekerheden van het dagelijks leven te verminderen. Fielder stelt gewone mensen in staat om zich voor te bereiden op de grootste momenten van het leven door ze te "repeteren" in zorgvuldig vervaardigde simulaties van zijn eigen ontwerp. Als een enkele misstap je hele wereld zou kunnen verwoesten, waarom zou je het leven dan aan het toeval overlaten?

VANAF 17 JULI
ER (seizoen 1 t/m 15)

VANAF 18 JULI
LUTHER (seizoen 1 t/m 5)
PARKS & RECREATION (seizoen 1 t/m 7)"

VANAF 19 JULI
NIKKI GLASER: GOOD CLEAN FILTH: Comedian en actrice Nikki Glaser (host en uitvoerend producent van Max Original FBOY Island) debuteert in juli met haar eerste HBO-comedyspecial.

VANAF 22 JULI
RAP SH!T: RAP SH!T is gemaakt door Issa Rae (Insecure) en volgt twee van elkaar vervreemde middelbare schoolvrienden uit Miami, Shawna (Aida Osman) en Mia (KaMillion), die samenkomen om een rapgroep te vormen. Shawna en Mia leunen op de magie en chaos waar Miami bekend om staat, omdat ze hard feesten en nog harder werken om op te vallen in de muziekindustrie. Issa Rae is uitvoerend producent en Syreeta Singleton is showrunner, terwijl hiphopduo Yung Miami en JT van City Girls dienen als co-executive producers. De cast is een mix van acteurs, komieken en real-life rappers en bestaat uit o.a. Devon Terrell en Jonica Booth, Daniel Augustin (Grey's Anatomy), Ashlei Sharpe Chestnut (Cruel Summer), Amandla Jahava (DMZ) en Jaboukie Young-White (The Daily Show) in terugkerende rollen.

VANAF 25 JULI
DOWNTON ABBEY (seizoen 1 t/m 6)

[b]VANAF 28 JULI

PRETTY LITTLE LIARS: ORIGINAL SIN: Twintig jaar geleden scheurde een reeks tragische gebeurtenissen de arbeidersstad Millwood bijna uit elkaar. Nu, in de huidige tijd, wordt een groep tienermeisjes - gloednieuw leugenaars - gekweld door een onbekende persoon en gedwongen om te betalen voor de geheime zonde die hun ouders twee decennia geleden zijn begaan... evenals die van henzelf. In het duistere, coming-of-age, horror-getinte drama bevinden we ons mijlenver weg van Rosewood, maar binnen het bestaande Pretty Little Liars-universum, in een gloednieuwe stad, met een nieuwe generatie Little Liars. Gemaakt door Roberto Aguirre-Sacasa en Lindsay Calhoon Bring, met in de hoofdrollen Chandler Kinney, Bailee Madison, Maia Reficco, Zaria en Malia Pyles.

Lees meer over: HBO Max, juli

Populair nieuws