Dit 'Grey's Anatomy' personage kan vaker terugkeren!

Kate Walsh ziet het weer helemaal zitten om vaker terug te keren in Grey's Anatomy.

Jim Pedd, 01-07-2022 09:46

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Kate Walsh vertelt tijdens een interview over een mogelijke terugkeer als Addison in Grey's Anatomy.
De serie Grey's Anatomy is bedacht door Shonda Rhimes en werd in 2005 gelanceerd op ABC. Inmiddels is het de langst lopende medische dramaserie op televisie. Walsh was sinds het einde van seizoen 1 te zien en vertrok in seizoen 3 om de spin-off Private Practice te maken.

Grey's Anatomy-terugkeer
Seizoen 18 van Grey's Anatomy draaide om de chirurgen die omgaan met de blijvende effecten van de coronapandemie. Walsh keerde ook terug in de serie als Dr. Montgomery. We leerden daardoor ook meer over het leven van Addison sinds de finale van Private Practice.

Vervolgens keerde Walsh nog eens terug in Grey's Anatomy, in een van de laatste afleveringen van het achttiende seizoen van de serie.

In seizoen 19 zou ze ook terug kunnen keren. Actrice Walsh:

"Er bestaat een kans. Al weet ik niet wat ik zou doen. We hebben het een beetje gehad over de mogelijkheid om terug te keren voor iets. Al weet ik het nog niet. Maar ja, ik weet dat het gigantisch gaat zijn, wat er gepland staat voor het volgende seizoen, en er veel coole veranderingen aan zitten te komen, vol nieuwe beginnen en andere plekken waar de serie heen gaat."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Greys Anatomy, ABC, Kate Walsh

Populair nieuws