Opfrisser nodig voor 'Thor'? Marvel fixt het voor je met deze recap-serie

Opfrisser voor Thor nodig? Bekijk dan deze serie

In de serie worden de achtergronden van meerdere helden uit de nieuwe film uitgebreid toegelicht.

Mitchell van Vuren, 1 juli 2022 om 13:33

Met de nieuwe Thor: Love and Thunder keren we weer terug naar de wereld van Noorse goden in een Marvel-pakje, maar hoe zat dat nou allemaal ook alweer? Geen zorgen, Marvel heeft al een oplossing paraat. Op Disney+ zullen drie nieuwe afleveringen van Marvel Studios: Legends uitkomen, die de levens van meerdere personages uit de film tot in de details gaan uitleggen.
De serie bestaat uit korte afleveringen van zes tot elk minuten lang, die in vogelvlucht de levens bespreken van zowel de helden van Marvel als hun tegenstanders. Dit is broodnodig, aangezien de MCU rap aan het groeien is en het vaak moeilijk is het overzicht te bewaren.

Eerder kwamen al samenvattingen langs van The Avengers, WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, Loki, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Guardians of the Galaxy en Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Drie nieuwe afleveringen
In de aankomende afleveringen worden drie helden in het zonnetje gezet: Thor Odinson (Chris Hemsworth), Valkyrie (Tessa Thompson) en Jane Foster (Natalie Portman), die nu als ‘Mighty Thor’ de hamer Mjolnir hanteert.

Op 7 juli, één dag voordat de nieuwe Thor-film uitkomt, zullen de drie nieuwe afleveringen online komen bij Disney+ om de geheugens van alle fans weer even op te frissen.

Bron: Comic Book

Lees meer over: marvel, thor love and thunder, mighty thor, jane foster, valkyrie, marvel studios legends

Populair nieuws