'Godzilla vs. Kong'-serie van Apple TV+ onthult zijn acteurs

'Godzilla vs. Kong'-serie onthult zijn acteurs

De serie sluit aan op het vervolg op Godzilla vs. Kong, dat begin 2024 moet verschijnen.

Bram de Groot, 2 juli 2022 08:00

Even geleden werd aangekondigd dat de franchise over Godzilla en King Kong ook een leven krijgt op het kleine scherm. Op Apple TV+ moet namelijk een serie verschijnen binnen het grotere MonsterVerse.
Nu zijn er enkele acteurs aangekondigd die in die serie gaan spelen. Anna Sawai (F9: The Fast Saga), Ren Watabe (461 Days of Bento), Kiersey Clemons (Zack Snyder's Justice League), Joe Trippett (Mare of Easttown) en Elisa Lasowski (Versailles) zullen schitteren in de nog naamloze live-action Godzilla-serie.

Na de donderende strijd tussen Godzilla en de Titans die San Francisco met de grond gelijk maakte en de schokkende nieuwe realiteit dat de monsters echt zijn, onderzoekt de titelloze serie de reis van een familie om bepaalde geheimen te ontdekken en een erfenis die hen in verband brengt met de geheime organisatie die bekend staat als Monarch.

Verbinding met Godzilla vs. Kong 2
De serie wordt gemaakt door Chris Black en Matt Fraction, met Black als showrunner. Matt Shakman (WandaVision) zal de eerste twee afleveringen regisseren.

Legendary Television en Toho Co. Ltd staan achter het project dat een link heeft met het aanstaande vervolg op de film Godzilla vs. Kong, dat begin 2024 in de bioscoop verschijnt.

Bron: The Wrap

Lees meer over: Godzilla, King Kong, Apple TV, Anna Sawai, Ren Watabe, Kiersey Clemons

Populair nieuws