search
Netflix-serie 'Stranger Things' boekt een gestoord nieuw record
Series / Nieuws

Netflix-serie 'Stranger Things' boekt een gestoord nieuw record

De serie Stranger Things van Netflix weet weer een nieuw record te vestigen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Stranger Things domineert de gesprekken op sociale media. En de cijfers reflecteren dat wapenfeit. Netflix heeft er echt een monsterhit mee in handen, dat is zeker.

De Netflix-serie Stranger Things boekte volgens Nielsen en heel nieuw record. In de week van 23 mei tot en met 29 mei, werd de show al 5,14 miljard minuten bekeken. In de week erna, van 30 mei tot en met 5 juni, trok de serie nog eens 7,2 miljard minuten aan streams. Waarmee Stranger Things op 12,35 minuten uit kwam, een record volgens Nielsen, want geen enkele serie wist ooit in een week tijd meer dan 6 miljard minuten gestreamd te worden.

Stranger Things-record
Eerdere Netflix-hits, Tiger King en Ozark, werden 5 miljard minuten gekeken in een week. Dat werd neergezet in de coronaperiode, waarin dus meer mensen thuis bleven dan gewoon.

Overigens trokken andere serie lang niet zoveel minuten als Stranger Things. Obi-Wan Kenobi bleek goed voor 985 miljoen minuten in zijn tweede week.

Voor Prime Video was The Boys weer een succes, met in totaal 919 miljoen minuten die bekeken werden in zijn debuutweek.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen