HBO Max stopt nu al met peperdure nieuwe serie

HBO Max stopt nu al met peperdure nieuwe serie

The Time Traveler's Wife stopt al na 1 seizoen, ondanks de torenhoge ambities.

Jim Pedd, 3 juli 2022 11:02

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

HBO-serie The Time Traveler's Wife komt al na 1 seizoen tot een einde. Best jammer, want het was een intrigerende serie!
The Time Traveler's Wife telt zes afleveringen en volgt het gecompliceerde liefdesverhaal van Clare (Rose Leslie) en Henry (Theo James). Maar hun huwelijk is complex, vooral door het tijdreizen dat er een grote rol in heeft.

The Time Traveler's Wife
De serie The Time Traveler's Wife is gebaseerd op het gelijknamige boek van Audrey Niffenegger en gemaakt door Steven Moffat.

Toen de finale eenmaal te zien was, leek het erop dat The Time Traveler's Wife gewoon een tweede seizoen zou krijgen. De finale werd namelijk in de markt gezet als de seizoensfinale.

"Hoewel HBO niet door zal gaan met een tweede seizoen van The Time Traveler's Wife, was het ons privilege om samen te mogen werken met de meestervertellers Steven Moffat en David Nutter. We zijn dankbaar voor hun passie, harde werk en zorg bij het verfilmen van dit geliefde boek. We bedanken ook Theo en Rose, en de rest van onze briljante cast voor hun prachtige spel, dat het publiek wist te vangen."




Lees meer over: The Time Travelers Wife, HBO Max, Rose LEslie, theo james

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws