search
'Ms. Marvel'-maker vooral nerveus over volgende aflevering
Series / Nieuws

'Ms. Marvel'-maker vooral nerveus over volgende aflevering

Ms. Marvel-maker Sana Amanat is nerveus over de volgende aflevering van de serie, omdat ze schijnbaar bepaalde risico's hebben genomen.

Ms. Marvel-fans opgelet: de volgende aflevering van de serie kan nog weleens een speciale gaan worden. Een van de makers van de serie geeft aan dat ze nerveus is over de aflevering, omdat ze enkele risico's hebben genomen.

De vijfde en op een na laatste aflevering van seizoen 1 van Ms. Marvel staat voor de deur, en belooft wat te worden. Of het een goede aflevering zal zijn weten we nog niet, maar volgens een van de makers van de serie hebben ze bepaalde risico's genomen.

Ms. Marvel aflevering 5
Dat heeft Ms. Marvel-maker Sana Amanat gedeeld in een interview. Ze zegt het volgende:

"De volgende aflevering wordt een interessante. Waarschuwing, het is de aflevering waar ik het meest nerveus over ben. Ik denk dat 'ie fantastisch is, maar we hebben enkele risico's genomen met die aflevering. Dus, ik ben benieuwd hoe mensen er op gaan reageren."

Wat Amanat daarmee bedoeld, valt natuurlijk nog maar te bezien. Verder heeft Amanat het in het interview over de boodschap die de makers met het verhaal proberen te vertellen. Zo gaat Ms. Marvel echt over het vinden van een eigen identiteit.

De ouders van het hoofdpersonage hebben hun thuisland achtergelaten om een eigen thuis te creëren in een ander land, maar voor Kamala blijft het lastig om daarmee te leven. "Ze begrijpt niet wat dat betekent," zegt Amanat.

Aflevering 5 van Ms. Marvel staat woensdag 6 juni op Disney Plus.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen