Grote 'The Boys'-twist oorspronkelijk niet gepland

Grote 'The Boys'-twist oorspronkelijk niet gepland

Een van de grootste twists in The Boys, die afgelopen aflevering plaatsvond, stond origineel niet op de planning.

Niels Arts, 4 juli 2022 om 14:04

Aan het einde van seizoen 3 aflevering 7 van The Boys, "Here Comes a Candle to Light You to Bed," worden kijkers geconfronteerd met een enorme twist. Nu heeft de schrijver onthuld dat deze pas vrij laat toegevoegd werd.
Iedere week weet The Boys zijn fans wel weer op een nieuwe manier weg te blazen. Als het niet gebeurt met een enorme superheldenorgy gevolgd door een episch gevecht zoals in Herogasm, dan wel met een enorme twist zoals aan het einde van de meest recente aflevering, de op een na laatste van dit seizoen.

Soldier Boy en Homelander
Aflevering zeven eindigt met Soldier Boy die Homelander opbelt om het heuglijke nieuws te melden dat hij zijn vader is. Het is een goed geschreven twist die de fans niet aan zagen komen, maar nu het gebeurd is wel begrijpen.

The Boys-schrijver Eric Kripke heeft onthuld dat ze origineel niet van plan waren om deze twist toe te voegen, totdat iemand het pitchte en het een logische keuze bleek te zijn. Hij legt uit dat veel thema's in The Boys gaan over de relatie tussen vader en zoon. We zien Hughie en zijn vader, Butcher en zijn vader, Butcher en zijn zoon, Homelander en zijn zoon. Alleen Homelander had nog geen vaderfiguur om mogelijk tegen op te kijken.

"Het was niet vanaf het begin al de bedoeling, maar terwijl we het hadden over de mythologie van het seizoen pitchte iemand het en zei, 'Krankzinnige pitch, maar wat als...?' En ik dook er vol op. Ik was van, ja natuurlijk, want veel van onze hoofdpersonages hebben problemen met hun ouders of het zijn van een ouder - Mother's Milk, ook - Homelander zou ook met zijn vader te maken moeten hebben. Dus, zo kwam het allemaal bij elkaar."

Hoe Homelander reageert op het nieuws dat Soldier Boy zijn vader is, zal een van de grootste vragen zijn voor de finale van seizoen 3 van The Boys. De laatste aflevering belooft een ongekend spektakel te worden, aangezien meerdere verhaallijnen nog tot een einde gebracht moeten worden.

De seizoensfinale van The Boys is vrijdag 8 juli op Amazon Prime Video te checken.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Boys, Amazon Prime Video, Twist, Eric Kripke, Homelander, Soldier Boy

Populair nieuws