search
Bloedige teaser 'Primal' seizoen 2 overtreft eerder werk van Adult Swim
Series / Trailer

Bloedige teaser 'Primal' seizoen 2 overtreft eerder werk van Adult Swim

De makers van 'Rick and Morty' gaan terug naar het begin van de beschaving in mogelijk hun beste serie tot nu toe.

Het tweede seizoen van de animatieserie Primal blijkt gewelddadiger, bloediger en over het algemeen nog vetter te worden dan het eerste seizoen. Via Twitter was een teaser gelekt van seizoen 2 van de serie over een fictieve prehistorie, die al een tipje van de sluier geeft wat ons te wachten staat van de studio, verantwoordelijk voor onder andere Rick and Morty.

Hoofdpersonages Spear en Fang, respectievelijk een Neanderthaler en een Tyrannosaurus Rex, slachten er behoorlijk op los in het eerste seizoen van Primal. Aan het einde van het eerste seizoen lijken ze echter hun meerdere te hebben gevonden in deze moordzuchtige praktijk, wat een nog gewelddadiger tweede seizoen lijkt aan te kondigen.

De regisseur Genndy Tartakovsky heeft zijn sporen al verdiend bij The Cartoon Network en Adult Swim met zijn regiewerk voor animatieseries als Samurai Jack, Star Wars: Clone Wars en Sym-Bionic Titan. Met Primal heeft hij de fundamenten voor een serie gezet, waar je een puntje aan kan zuigen.

De teaser van het tweede seizoen van Primal
In 2019 kwam het eerste seizoen van de serie uit in tien afleveringen, en na een goede ontvangst werd een tweede seizoen al snel bevestigd. Het lekken van de teaser toont al aan dat de serie nu in vergevorderd stadium is. Bekijk de nieuwe teaser hieronder.



Op 29 juli zal het tweede seizoen worden uitgebracht door Adult Swim.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen