search

Ons nieuws van dinsdag 5 juli 2022

Dit is de perfecte jonge Hopper volgens David Harbour van 'Stranger Things'
Series / Nieuws

Dit is de perfecte jonge Hopper volgens David Harbour van 'Stranger Things'

David Harbour is hard aan het solliciteren voor een spin-off voor zijn personage Jim Hopper.

Onlangs zijn de geruchten bevestigd dat Stranger Things één of meerdere spin-offs zal gaan krijgen. David Harbour doet alvast een voorzet wie het beste zijn personage Jim Hopper zou kunnen gaan vertolken op jongere leeftijd.

De norse maar goedhartige politieagent uit Hawkins hoeft er nog maar één seizoen tegenaan te kijken, en dan is het ook voor Hopper gedaan. Seizoen 3 was al een uitdaging voor hem om te overleven, maar de gebroeders Duffer besloten toch om hem wat langer in de race te houden.

Het personage heeft ondertussen voldoende gewicht gekregen, en acteur David Harbour heeft tijdens een interview met GQ ook gesteld dat hij er volop vertrouwen in heeft dat het personage 'onafhankelijk' van hemzelf voort kan bestaan. Tijd voor een spin-off?

Wie kan het beste Hopper gaan vertolken op twintigjarige leeftijd?
Harbour kwam zelf met een interessante optie voor een jongere Hopper: Jacob Elordi. De jonge acteur bewees zichzelf als een echte klootzak in de populaire HBO Max-serie Euphoria. Harbour zei grappend over de jonge acteur: "Hij zou even knap kunnen zijn als mijn twintigjarige zelf".


Harbour treedt met deze uitspraak in de voetsporen van Matt en Ross Duffer. Eerder gaven zij ook al aan liever de teugels over te geven aan nieuw talent om door te gaan binnen het universum van Stranger Things. Vijf seizoenen, waarvan ééntje wel bijzonder lang, blijkt voor meerdere mensen uit de cast en crew voldoende te zijn geweest.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gezocht: nieuwe regisseur voor 'Stranger Things'-universum
Series / Nieuws

Gezocht: nieuwe regisseur voor 'Stranger Things'-universum

De gebroeders Duffer willen nieuwe makers een kans te geven voor het maken van een spin-off.

Het einde van een tijdperk is nabij: nog één seizoen en dan is Stranger Things afgelopen. Gelukkig is er wel onlangs groen licht gegeven voor het lanceren van een spin-off, of misschien zelfs meerdere. Maar de grote vraag is vervolgens wie die moet gaan maken.

De gebroeders Duffer hebben hart en ziel gestoken in het maken van één van de meeste succesvolle series van Netflix, maar na het maken van het laatste seizoen vinden ze het mooi geweest. Ze vertelden er meer over in de podcast 'Happy Sad Confused'.

Matt Duffer: "Het idee is uiteindelijk om het stokje door te geven aan iemand anders, een persoon die hopelijk bijzonder getalenteerd en gepassioneerd is. Zelfs maar het idee dat Ross en ik een pilot zouden maken en zouden vertrekken. Dat voelt al stom voor me."

Hoe zal een spin-off er mogelijk uit gaan zien?
De gebroeders Duffer hebben al laten doorschemeren dat ze enkele ideeën hebben voor een mogelijke spin-off, maar alle details houden ze nog steeds geheim. Ze laten weten dat ze nog wel creatief betrokken willen blijven bij het nieuwe project. Er rouleren ondertussen ook geruchten dat een spin-off mogelijk over Eleven zou gaan.

Matt: "... Ik heb er zo enthousiast over. Het wordt totaal niet wat iedereen denkt dat het gaat worden. Het wordt compleet anders dan wat men verwacht."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zo ziet de toekomst van 'The Flash' eruit
Series / Nieuws

Zo ziet de toekomst van 'The Flash' eruit

Showrunner Eric Wallace deelt zijn plannen voor nieuwe seizoenen en spin-offs.

Met The Flash als de serie, die het langste loopt binnen The Arrowverse, zit showrunner Eric Wallace op een goudmijntje voor The CW. In een interview met Deadline vertelt hij meer over zijn plannen met de serie.

Het achtste seizoen van The Flash is recentelijk met een grandioze seizoensfinale afgerond, met een negende seizoen alweer in de maak. Oorspronkelijk was het het plan om met seizoen 8 de serie af te ronden, maar de serie blijft nog steeds sterk bekeken en geliefd door vele kijkers.

Nu is seizoen 9 dus in productie, met een verwachte releasedatum in 2023. Showrunner Eric Wallace is daar maar al te blij mee, en vertelde tegen Deadline dat hij volop 'gefocust' is op The Flash. Wat zijn de exacte plannen die hij voor de superheldenserie heeft?

Mogen we hopen op een spin-off?
In de laatste seizoenen zijn veel nieuwe personages geïntroduceerd, waarover meerdere fans online opperden dat spin-offs over bijvoorbeeld Bart Allen/Impulse (Jordan Fisher) of Nora West Allen/XS (Jessica Parker Kennedy) niet gek zouden zijn.

Wallace deelde echter dat hij exclusief bezig is met het negende seizoen, en geen plannen heeft voor spin-offs. Tot nu toe, in ieder geval.

Wallace hint: "Ik zou het publiek willen meegeven: als je enkele personages, die we de laatste jaren hebben geïntroduceerd, terug wil zien in een spin-off, moet je vooral The CW erover schrijven".

Zoals het er nu uitziet, gaat The Flash nog wel een tijdje door met voldoende budget, dus misschien is een kaartje wel de moeite waard?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit langverwachte moment uit 'Stranger Things' is geïmproviseerd?!
Series / Nieuws

Dit langverwachte moment uit 'Stranger Things' is geïmproviseerd?!

Dit initiatief van de acteurs zelf leidde tot één van de meest intense scènes uit de hele serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De kus tussen Hopper (David Harbour) en Joyce (Winona Ryder) blijkt helemaal niet de intentie van de schrijvers te zijn geweest. Dat blijkt uit een Tweet van de makers van Stranger Things.

Het tweede deel van seizoen 4 is net uit en heeft fans wereldwijd in shock achtergelaten. Een belangrijk moment uit seizoen 4 blijkt vervolgens helemaal niet de bedoeling te zijn geweest van de scenaristen, maar kwam zij volledig voort uit de hoofden van de acteurs zelf.

De schrijvers onthullen dat dit intieme moment tussen de twee personages tijdens het filmen door de acteurs werd geopperd, en uiteindelijk heeft geleid tot een hoogtepunt uit het seizoen. Natuurlijk hebben de gebroeders Duffer, de regisseurs van de serie, er wel groen licht op moeten geven in de montage, maar gelukkig hebben ze besloten het advies van de spelers ter harte te nemen en de kus een plek te geven in het verhaal van Stranger Things.

De Tweet van de filmmakers
Via het eigen Twitteraccount van de schrijvers van Stranger Things kwam het weetje de wereld in. Lees het hele bericht hieronder.


Sowieso is het Twitteraccount een aanrader voor fans van de serie, aangezien er vaker geinige feitjes worden gedeeld en beelden van achter de schermen worden gedeeld.

Bekijk het gehele vierde seizoen van Stranger Things nu op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bloedige teaser 'Primal' seizoen 2 overtreft eerder werk van Adult Swim
Series / Trailer

Bloedige teaser 'Primal' seizoen 2 overtreft eerder werk van Adult Swim

De makers van 'Rick and Morty' gaan terug naar het begin van de beschaving in mogelijk hun beste serie tot nu toe.

Het tweede seizoen van de animatieserie Primal blijkt gewelddadiger, bloediger en over het algemeen nog vetter te worden dan het eerste seizoen. Via Twitter was een teaser gelekt van seizoen 2 van de serie over een fictieve prehistorie, die al een tipje van de sluier geeft wat ons te wachten staat van de studio, verantwoordelijk voor onder andere Rick and Morty.

Hoofdpersonages Spear en Fang, respectievelijk een Neanderthaler en een Tyrannosaurus Rex, slachten er behoorlijk op los in het eerste seizoen van Primal. Aan het einde van het eerste seizoen lijken ze echter hun meerdere te hebben gevonden in deze moordzuchtige praktijk, wat een nog gewelddadiger tweede seizoen lijkt aan te kondigen.

De regisseur Genndy Tartakovsky heeft zijn sporen al verdiend bij The Cartoon Network en Adult Swim met zijn regiewerk voor animatieseries als Samurai Jack, Star Wars: Clone Wars en Sym-Bionic Titan. Met Primal heeft hij de fundamenten voor een serie gezet, waar je een puntje aan kan zuigen.

De teaser van het tweede seizoen van Primal
In 2019 kwam het eerste seizoen van de serie uit in tien afleveringen, en na een goede ontvangst werd een tweede seizoen al snel bevestigd. Het lekken van de teaser toont al aan dat de serie nu in vergevorderd stadium is. Bekijk de nieuwe teaser hieronder.



Op 29 juli zal het tweede seizoen worden uitgebracht door Adult Swim.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen