search
Dit langverwachte moment uit 'Stranger Things' is geïmproviseerd?!
Series / Nieuws

Dit langverwachte moment uit 'Stranger Things' is geïmproviseerd?!

Dit initiatief van de acteurs zelf leidde tot één van de meest intense scènes uit de hele serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De kus tussen Hopper (David Harbour) en Joyce (Winona Ryder) blijkt helemaal niet de intentie van de schrijvers te zijn geweest. Dat blijkt uit een Tweet van de makers van Stranger Things.

Het tweede deel van seizoen 4 is net uit en heeft fans wereldwijd in shock achtergelaten. Een belangrijk moment uit seizoen 4 blijkt vervolgens helemaal niet de bedoeling te zijn geweest van de scenaristen, maar kwam zij volledig voort uit de hoofden van de acteurs zelf.

De schrijvers onthullen dat dit intieme moment tussen de twee personages tijdens het filmen door de acteurs werd geopperd, en uiteindelijk heeft geleid tot een hoogtepunt uit het seizoen. Natuurlijk hebben de gebroeders Duffer, de regisseurs van de serie, er wel groen licht op moeten geven in de montage, maar gelukkig hebben ze besloten het advies van de spelers ter harte te nemen en de kus een plek te geven in het verhaal van Stranger Things.

De Tweet van de filmmakers
Via het eigen Twitteraccount van de schrijvers van Stranger Things kwam het weetje de wereld in. Lees het hele bericht hieronder.


Sowieso is het Twitteraccount een aanrader voor fans van de serie, aangezien er vaker geinige feitjes worden gedeeld en beelden van achter de schermen worden gedeeld.

Bekijk het gehele vierde seizoen van Stranger Things nu op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen