Zo ziet de toekomst van 'The Flash' eruit

Zo ziet de toekomst van 'The Flash' eruit

Showrunner Eric Wallace deelt zijn plannen voor nieuwe seizoenen en spin-offs.

Mitchell van Vuren, 5 juli 2022 om 10:00

Met The Flash als de serie, die het langste loopt binnen The Arrowverse, zit showrunner Eric Wallace op een goudmijntje voor The CW. In een interview met Deadline vertelt hij meer over zijn plannen met de serie.
Het achtste seizoen van The Flash is recentelijk met een grandioze seizoensfinale afgerond, met een negende seizoen alweer in de maak. Oorspronkelijk was het het plan om met seizoen 8 de serie af te ronden, maar de serie blijft nog steeds sterk bekeken en geliefd door vele kijkers.

Nu is seizoen 9 dus in productie, met een verwachte releasedatum in 2023. Showrunner Eric Wallace is daar maar al te blij mee, en vertelde tegen Deadline dat hij volop ‘gefocust’ is op The Flash. Wat zijn de exacte plannen die hij voor de superheldenserie heeft?

Mogen we hopen op een spin-off?
In de laatste seizoenen zijn veel nieuwe personages geïntroduceerd, waarover meerdere fans online opperden dat spin-offs over bijvoorbeeld Bart Allen/Impulse (Jordan Fisher) of Nora West Allen/XS (Jessica Parker Kennedy) niet gek zouden zijn.

Wallace deelde echter dat hij exclusief bezig is met het negende seizoen, en geen plannen heeft voor spin-offs. Tot nu toe, in ieder geval.

Wallace hint: “Ik zou het publiek willen meegeven: als je enkele personages, die we de laatste jaren hebben geïntroduceerd, terug wil zien in een spin-off, moet je vooral The CW erover schrijven”.

Zoals het er nu uitziet, gaat The Flash nog wel een tijdje door met voldoende budget, dus misschien is een kaartje wel de moeite waard?

Bron: Comic Book

Lees meer over: the flash, eric wallace, the cw

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws