search
Gezocht: nieuwe regisseur voor 'Stranger Things'-universum
Series / Nieuws

Gezocht: nieuwe regisseur voor 'Stranger Things'-universum

De gebroeders Duffer willen nieuwe makers een kans te geven voor het maken van een spin-off.

Het einde van een tijdperk is nabij: nog één seizoen en dan is Stranger Things afgelopen. Gelukkig is er wel onlangs groen licht gegeven voor het lanceren van een spin-off, of misschien zelfs meerdere. Maar de grote vraag is vervolgens wie die moet gaan maken.

De gebroeders Duffer hebben hart en ziel gestoken in het maken van één van de meeste succesvolle series van Netflix, maar na het maken van het laatste seizoen vinden ze het mooi geweest. Ze vertelden er meer over in de podcast 'Happy Sad Confused'.

Matt Duffer: "Het idee is uiteindelijk om het stokje door te geven aan iemand anders, een persoon die hopelijk bijzonder getalenteerd en gepassioneerd is. Zelfs maar het idee dat Ross en ik een pilot zouden maken en zouden vertrekken. Dat voelt al stom voor me."

Hoe zal een spin-off er mogelijk uit gaan zien?
De gebroeders Duffer hebben al laten doorschemeren dat ze enkele ideeën hebben voor een mogelijke spin-off, maar alle details houden ze nog steeds geheim. Ze laten weten dat ze nog wel creatief betrokken willen blijven bij het nieuwe project. Er rouleren ondertussen ook geruchten dat een spin-off mogelijk over Eleven zou gaan.

Matt: "... Ik heb er zo enthousiast over. Het wordt totaal niet wat iedereen denkt dat het gaat worden. Het wordt compleet anders dan wat men verwacht."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen