search
Dit is de perfecte jonge Hopper volgens David Harbour van 'Stranger Things'
Series / Nieuws

Dit is de perfecte jonge Hopper volgens David Harbour van 'Stranger Things'

David Harbour is hard aan het solliciteren voor een spin-off voor zijn personage Jim Hopper.

Onlangs zijn de geruchten bevestigd dat Stranger Things één of meerdere spin-offs zal gaan krijgen. David Harbour doet alvast een voorzet wie het beste zijn personage Jim Hopper zou kunnen gaan vertolken op jongere leeftijd.

De norse maar goedhartige politieagent uit Hawkins hoeft er nog maar één seizoen tegenaan te kijken, en dan is het ook voor Hopper gedaan. Seizoen 3 was al een uitdaging voor hem om te overleven, maar de gebroeders Duffer besloten toch om hem wat langer in de race te houden.

Het personage heeft ondertussen voldoende gewicht gekregen, en acteur David Harbour heeft tijdens een interview met GQ ook gesteld dat hij er volop vertrouwen in heeft dat het personage 'onafhankelijk' van hemzelf voort kan bestaan. Tijd voor een spin-off?

Wie kan het beste Hopper gaan vertolken op twintigjarige leeftijd?
Harbour kwam zelf met een interessante optie voor een jongere Hopper: Jacob Elordi. De jonge acteur bewees zichzelf als een echte klootzak in de populaire HBO Max-serie Euphoria. Harbour zei grappend over de jonge acteur: "Hij zou even knap kunnen zijn als mijn twintigjarige zelf".


Harbour treedt met deze uitspraak in de voetsporen van Matt en Ross Duffer. Eerder gaven zij ook al aan liever de teugels over te geven aan nieuw talent om door te gaan binnen het universum van Stranger Things. Vijf seizoenen, waarvan ééntje wel bijzonder lang, blijkt voor meerdere mensen uit de cast en crew voldoende te zijn geweest.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen