search
'Stranger Things' vestigt wel erg indrukwekkend record
Series / Nieuws

'Stranger Things' vestigt wel erg indrukwekkend record

Slechts 1 andere serie deed wat Stranger Things nu even neer heeft gezet.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het bleek het wachten waard te zijn! Stranger Things seizoen 4 brak alle records voor Netflix. Vandaag overschreed de serie zelfs een indrukwekkende mijlpaal voor Netflix.

Stranger Things werd in 2016 gelanceerd op de streamingdienst en draait om het fictieve stadje Hawkins. Dat wordt aangevallen door bovennatuurlijke bedreigingen uit een alternatieve dimensie die bekend staat als het Upside Down.

Stranger Things-kijkcijfers
De eerste drie seizoenen van Stranger Things bleken al een grote hit voor Netflix, met een enorm positieve ontvangst van zowel critici als het bredere publiek. Er was lof voor onder meer de nostalgische setting, ontwikkeling van personages en de sfeer.

Stranger Things seizoen 4 liet behoorlijk lang op zich wachten, wat kwam door de coronapandemie.

Maar fans werden beloond met een indrukwekkende speelduur. En nu volume 2 van Stranger Things te zien is, laat Netflix weten hoe ontzettend goed Stranger Things bekeken is.

Volume 2 trok 301,28 miljoen uur aan kijkers in de eerste twee dagen na lancering. Daarmee is de serie in 1 weekend in totaal 1,15 miljard uur gestreamd op Netflix. De Zuid-Koreaanse show Squid Game trok enkel soortgelijke kijkcijfers.

Stranger Things is in 93 landen de meest populaire serie van Netflix op dit moment.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen