'Stranger Things' seizoen 5 doet iets compleet anders

Stranger Things seizoen 5 doet 't compleet anders

Stranger Things brengt de gang van Hawkins weer terug bij elkaar, gelukkig maar.

Jim Pedd, 7 juli 2022 08:35

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

In een nieuw interview met de site Collider, onthullen de Duffer Brothers dat, geheel in tegenstelling tot het vierde seizoen van Stranger Things, de hele crew weer bij elkaar is.

Stranger Things seizoen 4 speelde zich af rond drie grote groepen, even zelfs rond vier verhaallijnen. DIe komen allemaal samen in het vijfde seizoen.

Stranger Things seizoen 5
De Duffer Brothers lieten in een interview met Collider weten dat het nieuwe en komende laatste seizoen van de serie Stranger Things dieper duikt in de dynamiek tussen Eleven en de belangrijkste jongens van de serie: Mike, Will, Lucas en Dustin.

Matt Duffer vertelde: "Ik denk dat wat we zo opwindend vinden aan seizoen 5, is dat seizoen 4 zo interessant was omdat iedereen verspreid was. Dat maakte het zo uniek. Maar dit draait erom dat iedereen weer samen komt."

"Weer samen zijn, samen naar Hawkins gaan. Hopper is terug in Hawkins. De oorspronkelijke groep is terug in Hawkins. De groep samen met Eleven. De OG-groep. Dat is iets interessants, want zo kunnen we de dynamiek van seizoen 1 voor een deel opnieuw verkennen, maar ditmaal op een grotere schaal."

Stranger Things seizoen 5 is korter dan seizoen 4, maar laat ook minder lang op zich wachten.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Matt Duffer, Ross Duffer

Populair nieuws