search
Bikkelharde trailer HBO Max-serie over rapgroep van, door en voor vrouwen
Series / Trailer

Bikkelharde trailer HBO Max-serie over rapgroep van, door en voor vrouwen

In hiphopspektakel \'Rap Sh!t\' laat HBO Max zien aan Netflix wat een serie is met échte sterke vrouwelijke hoofdpersonages.

HBO Max heeft zojuist een nieuwe trailer gedropt voor een serie, die belooft een 'must see' te worden deze zomer. In Rap Sh!t bewijzen twee vriendinnen, tegen de verwachtingen van alle mannen in, dat vrouwen kei- en keiharde rappers kunnen zijn. Bekijk de trailer hieronder!

In de serie volgt de kijker de aspirant-rapper Shawna, die haar loopbaan in de industrie aftrapt door een rapgroep te vormen met haar eerdere vriendin van de middelbare school. De serie wordt geproduceerd door Issa Rae, die bekend is geworden door haar eerdere rol in Insecure. Naast haar staan ook op het scherm Aida Osman, artiest KaMillion, Jonica Booth, Devon Terrell en RJ Cyler.

Het team voor de serie is aanzienlijk. Het hiphopduo Yung Miami en JT van City Girls zullen als uitvoerende producenten optreden. Verder zal Rae's eigen bedrijf Raedio de supervisie over de muziek op zich nemen.

De trailer van de nieuwe HBO Max-serie
Benieuwd geworden? Kijk dan de trailer hieronder.



De eerste twee afleveringen van de serie zullen te streamen zijn op HBO Max op 21 juli. Vervolgens zal elke week een aflevering verschijnen totdat de laatste aflevering uitkomt op 1 september.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen