Nick Cage krijgt maniakale rol in passende serie

In een van de eerste series, waar Cage in speelt, krijgt hij meteen een rol die hem op het lijf geschreven staat.

Mitchell van Vuren, 8 juli 2022 15:37

Binnenkort zal Nicolas Cage, onze favoriete gek uit Hollywood, staan stralen in zijn eigen serie. Highfire is nu in de maak bij Paramount+, nadat in 2020 Amazon nog de rechten van de serie in handen had. In de serie zal Cage het personage Highfire vertolken, die zijn leven vult met wodka en Flashdance.
De serie is gebaseerd op het thrillerboek van Eoin Colfer en wordt bewerkt door Davey Holmes tot televisieserie. Holmes is mogelijk al bekend bij enkele kijkers als de maker van de Get Shorty-televisieserie van Epix.

De verantwoordelijke studio voor de serie is MGM. Zowel Cage als Holmes treden op als uitvoerende producten, samen met Andrew Mittman. Veel andere details zijn helaas nog niet uitgekomen over de serie.

Waar zal de serie over gaan?
In de serie leeft Highfire, omgedoopt tot Vern, dag bij dag in Louisiana tussen de krokodillen, wodkaflessen en zijn kabeltelevisie. Wanneer zijn leven botst met dat van de tiener Squib met grote problemen door de lokale onderwereld, moeten de twee wel met elkaar optrekken voor een onwaarschijnlijk en escalerend avontuur.

Paramount+ heeft helaas nog niets gecommuniceerd over een mogelijke releasedatum.

Bron: Deadline

Lees meer over: highfire, nicolas cage, amazon studios, paramount plus

Populair nieuws