'The Lord of the Rings: The Rings of Power' onthult trailer

De serie The Lord of the Rings: The Rings of Power onthult weer een heel nieuwe trailer.

Jim Pedd, 8 juli 2022 16:19

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

We konden al een korte teaser zien op het internet van vijftien seconden, maar The Lord of the Rings: The Rings of Power heeft nu ook de volle 60 seconden vrijgegeven.
Die zestig seconden durende teaser toont een hele rits verschillende personages die omhoog kijken naar de lucht van Midden-Aarde en zien hoe daar een meteoriet scheert. Waar de trailer twee dagen geleden nog enkel beschikbaar was voor leden van Prime Video, is hij nu vrijgegeven op YouTube.

The Lord of the Rings: The Rings of Power-teaser
Prime Video sloot enkele jaren geleden een miljardendeal met de familie van J.R.R. Tolkien, voor de rechten op een televisieserie die zich af zou spelen in Midden-Aarde.

Die serie komt er nu en heet The Lord of the Rings: The Rings of Power. De show krijgt in totaal vijf seizoenen, vermoedelijk van elk acht afleveringen.

Het verhaal is ook al enigszins duidelijk: we zullen zien hoe de ringen gemaakt worden door Sauron en Celebrimbor, de beroemde elfensmid. Verder krijgen we te zien hoe het kwaad weer opkomt in Midden-Aarde en zullen we onder meer beelden krijgen van de strijd tussen Sauron en de rest van Midden-Aarde en de val van die opperschurk.

The Lord of the Rings: The Rings of Power zie je vanaf 2 september. Hieronder de teaser.


Lees meer over: Lord of the Rings The Rings of Power, Lord of the Rings, Prime Video

Populair nieuws