search
'Star Trek' onthult zijn nieuwe Kirk nu echt

'Star Trek' onthult zijn nieuwe Kirk nu echt

Star Trek: Strange New Worlds komt met een heel nieuwe versie van Kirk.

Jim Pedd
De serie Star Trek: Strange New Worlds heeft zijn nieuwe Captain James T. Kirk onthuld. De rol werd ooit voor het eerst gespeeld door William Shatner, en nu is Paul Wesley te zien geweest als het personage.

Star Trek: Strange New Worlds kondigde eerder dit jaar nog aan dat we een nieuwe Kirk zouden zien, als een van de officieren van de Enterprise van kapitein Christopher Pike. En nu is dat moment eindelijk gekomen.

Star Trek: Strange New Worlds
Captain Christopher Pike probeerde zijn verdoemde toekomst te veranderen. Daarop ontmoette hij een toekomstige versie van zichzelf, eentje die het noodlot wist af te wenden.

Variant Pike, zoals we hem even zullen noemen, stuurt Prime Timeline Pike naar het alternatieve verleden om te leren waarom hij zijn verschrikkelijke lot moet accepteren, evenals alles wat daarbij hoort. Tijdens die ervaring ontmoet Pike een unieke mede-kapitein: James T. Kirk.

Pike en Kirk werken samen om een Romulan Bird of Prey te verslaan, maar beginnen ook een oorlog tussen Romulans en de Federation, die miljarden levens zal eisen en jaren zal duren. In zijn eigen tijdlijn realiseert Pike zich dat zijn offer bepaalde gebeurtenissen in gang zal zetten die leiden tot belangrijke momenten, waaronder dat James T. Kirk zijn waardige opvolger is.Aanbevolen artikelen