search
Laatste deel 'The Walking Dead' wordt enorm bruut

Laatste deel 'The Walking Dead' wordt enorm bruut

De serie The Walking Dead hint op weer een grof einde dat er aan zit te komen.

Jim Pedd
RIP The Walking Dead. Twaalf jaar na de start van de serie in oktober 2010, en een jaar sinds het begin van seizoen 11, komt de zombieserie van AMC tot een einde.

Er zitten nog acht afleveringen aan te komen van The Walking Dead. De serie krijgt een laatste Hall H panel tijdens de San Diego Comic-Con op 25 juli en onthult dan zijn eerste trailer van het laatste deel. Intussen is er ook een heel nieuwe synopsis die laat zien waar Daryl, Carol, Maggie en Negan nog mee te maken krijgen.

The Walking Dead-einde
De laatste keer dat we onze helden zagen, vormden Rosita en Eugene een groeiende verzetsbeweging tegen Governor Pamela Milton, binnen de muren van de ogenschijnlijk idyllische Commonwealth.

Buiten de muren strijden Daryl en maggie tegen de Deputy Governor Lance Hornsby en deel 2 eindigde ermee dat de Commonwealth Alexandria, Hilltop en Oceanside bezette met militairen.

Nu is er dus een synopsis van de laatste acht afleveringen van The Walking Dead.

Die luidt als volgt: In de aankomende laatste afleveringen van The Walking Dead, schuilen om elke hoek bedreigingen, dood en levend, en raakt elke groep continu gevangen in onbeheersbare situaties. De druk bouwt op naar een dag des oordeels voor allen. Komen hun individuele reizen samen, of raken ze voor eeuwig verdeeld?Aanbevolen artikelen