search
Nieuwe 'Star Trek'-serie wordt nog beter
Series / Nieuws

Nieuwe 'Star Trek'-serie wordt nog beter

Star Trek: Strange New Worlds wordt nog beter met zijn tweede seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Star Trek: Strange New Worlds-actrice Melissa Navia vertelt in een nieuw interview dat het komende tweede seizoen van de serie beter is dan het eerste. De serie keert naar verwachting in 2023 terug op Paramount+.

De serie Star Trek: Strange New Worlds speelt zich een decennium voor Star Trek: The Original Series af en volgt Captain Pike die de crew van de USS Enterprise leidt tijdens een missie om nieuwe werelden te verkennen. Het is een wat meer traditionele Trek-serie, met elke aflevering weer een nieuw verhaal.

Star Trek: Strange New Worlds-toekomst
In een interview met CinemaBlend vertelde Navia dat de serie Star Trek: Strange New Worlds voor zijn tweede seizoen de boel nog beter op orde heeft dan het eerst.

"Ik denk dat ik wel zover kan zijn om te zeggen dat het beter is dan seizoen 1. En daar waren we allemaal al erg tevreden over," begon Navia.

"Seizoen 2, de scenario's die we daarvan binnenkrijgen, is elke keer weer goed. Het bevat Trek, omvat de geschiedenis, echte wetenschap, echte technologie. En verweeft dat op een manier zodat je ook echt op de Enterprise wil zijn. Je wordt verliefd op deze wereld."

Seizoen 2 van Star Trek: Strange New Worlds brengt ons volgens Navia naar heel nieuwe plekken, "locaties die je niet had zien aankomen, die je niet kon zien aankomen."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen