search
Einde 'The Boys' hint naar de schurken in seizoen 4
Series / Featured

Einde 'The Boys' hint naar de schurken in seizoen 4

Het derde seizoen sluit af met een enorme klapper en hints naar de toekomst.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Voor wie seizoen drie van The Boys ondertussen helemaal heeft gezien, heeft vast weer genoten van alle absurde situaties met de uiteenlopende "superhelden". De laatste aflevering heeft in ieder geval al hints naar het volgende seizoen.

Let op! Nu volgen SPOILERS voor aflevering acht van seizoen drie.

In de afsluitende aflevering van het nieuwste seizoen zien we hoe er wordt afgerekend met de nagenoeg onsterfelijke supes Homelander en Soldier Boy. Van de eerste wordt duidelijk dat hij gaat terugkeren in het vierde seizoen.

Homelander en Ryan Butcher
In de laatste aflevering wordt duidelijk dat Ryan Butcher, de zoon van Homelander, de kant kiest van de oppermachtige "superman". Aan zijn ogen is te zien dat hij ergens dezelfde genen zal hebben als Homelander. Dit voorspelt niet veel goed voor seizoen 4. Een soort Brightburn lijkt geboren.

Maar er wordt nog een tegenstander aangekondigd voor het volgende seizoen. Actrice Claudia Doumit werd al geïntroduceerd als het personage Victoria "Vic" Neuman / Nadia. Ook zij is een supe en ze zal waarschijnlijk als "‹"‹Vice President de nodige gekke dingen willen doen. Butcher en de Boys hebben in ieder geval hun volgende target gevonden.

The Boys seizoen 4 verschijnt hopelijk in 2023, daarvoor debuteert eerst Varsity, een spin-off waarin jongvolwassen supes worden getest met The Hunger Games-achtige uitdagingen tijdens hun verblijf op de Godolkin University School of Crimefighting, gerund door Vought International.

Je kijkt de serie op Prime Video.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen