'The Boys' doodt belangrijke hoofdpersoon in seizoen 3

'The Boys' doodt belangrijke hoofdpersoon

The Boys neemt afscheid van een van de belangrijkste personages die de serie heeft.

Jim Pedd, 8 juli 2022 17:35

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Boys seizoen 3 zit zo vol met superheldenactie, dat het wel iemands leven moest kosten tegen het eind. Helemaal aan het eind ging de boel behoorlijk mis, met een bepaald slachtoffer.
Dit seizoen bouwde op naar de strijd tussen Billy Butcher en Homelander. Waarbij eerstgenoemde bijgestaan zou worden door Soldier Boy, de oorspronkelijke onverwoestbare supersoldaat. In de finale vond die showdown eindelijk plaats, met één duidelijk slachtoffer.

The Boys-dood
In de finale van The Boys horen we hoe Homelander nog altijd probeert het telefoontje van Soldier Boy te verwerken. Hij bleek gemaakt te zijn met het genetische materiaal van Soldier Boy, waarmee Homelander in de basis het kind van Soldier Boy is.

Natuurlijk zat Homelander altijd al vol onzekerheid over zijn familie en aan wie hij toebehoorde. Geconfronteerd door zijn enige 'ware vriend' in The Seven, Black Noir, draaide Homelande rhelemaal door.

Black Noir wilde heel graag Soldier Boy, zijn vroegere teamleider, vermoorden. Maar Homelander besloot na de onthulling van zijn vader, om het plan te veranderen.

Noir wilde niet veranderen, en wilde Soldier Boy zo snel mogelijk doden. Waarop Homelander zijn darmen eruit rukten, en Black Noir op de grond liet sterven.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Boys, Prime Video, Amazon

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws