search
Schrijver geflopte Prime Video-serie is vooral boos op critici
Series / Nieuws

Schrijver geflopte Prime Video-serie is vooral boos op critici

The Terminal List bleek geen succes en daar is de bedenker niet blij mee.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Prime Video's blockbusterserie The Terminal List wist weinig te doen om de tijdsgeest voor zich te winnen, of mensen echt te inspireren. Dat zou je bijna wel verwachten bij dit soort serie.

Immers stak men behoorlijk wat geld in The Terminal List. De acht afleveringen zitten boordevol actie en acteur Chris Pratt speelt de hoofdrol. De schrijver is er nog best zuur over.

The Terminal List-kritiek
Schrijver Jack Carr begrijpt er maar niets van waarom critici The Terminal List niets vinden.

De serie heeft op Rotten Tomatoes een score van slechts 43 procent. Tegelijk is er bij gebruikers een betere score van 95 procent. Daarop deelde Carr dat de negatieve recensies voortkomen van 'getriggerde' critici.

"Het past een beetje bij alles wat ik begrijp van de huidige cultuur en het klimaat in Amerika op dit moment. Er zijn best een paar critici door getriggerd. Die 95 procent rating van kijkers, het publiek, maakt het 't allemaal waard. We hebben hem niet gemaakt voor de critici. Maar voor iedereen in de arena."

"We hebben het gemaakt voor de soldaat, marinier, luchtofficier, die naar Irak en Afghanistan gingen en nu op de bank kunnen kijken en zeggen: 'Hey, deze mannen hebben er echt werk in gestoken. Ze hebben geprobeerd iets speciaals te maken, een serie die echt spreekt'. En die 95 procent laat mij weten dat we daar in elk geval dicht bij kwamen."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen