'Stranger Things'-petitie probeert dood personage terug te halen

Fans van de serie Stranger Things hopen heel erg dat ze dit specifieke personage terug kunnen halen.

Jim Pedd, 11 juli 2022 07:54

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Een groep gepassioneerde fans heeft een petitie gelanceerd rond het vijfde seizoen van de serie Stranger Things. Daarmee hopen zij Eddie Munson terug te kunnen brengen.
"Dit is een petitie die ik begonnen ben om fanfavoriet Eddie Munson terug te brengen. De Duffer Brothers hebben hem onterecht gedood en veel andere fans vinden denk ik net als mij dat hij terug moet keren. Niet via een flashback, maar meer. Dus teken deze petitie alsjeblieft om het bewustzijn hierover te verspreiden."

Stranger Things-petitie
Het doel van 50.000 handtekeningen voor de petitie van Stranger Things lijkt inmiddels al in zicht te zijn. Dat is nog best knap, want het gaat daarmee aardig snel!

Joseph Quinn speelt de rol van Eddie Munson. Hij was de leider van de Dungeons & Dragons-club van Hawkins High: The Hellfire Club. Hij debuteerde dit vierde seizoen van Stranger Things als een non-conformist en een metalhead.

Dankzij zijn excentrieke persoonlijkheid, wist Eddie Munson de harten van het publiek vrij snel te veroveren. Dat betekent ook dat toen Eddie om het leven kwam, fans daar echt niet gelukkig mee waren.

Check de petitie op Change.org

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Matt Duffer, Ross Duffer

Populair nieuws