Flop! Peperdure nieuwe serie Prime Video flopt enorm

Peperdure nieuwe serie Prime Video flopt enorm

The Terminal List van Prime Video slaagt bepaald niet bij de kijkers.

Jim Pedd, 4 juli 2022 10:05

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Prime Video lanceert de laatste tijd steeds meer ambitieuze series. De meest recente die uitgebracht werd is zonder twijfel The Terminal List.
Van The Terminal List verschenen vorige week acht afleveringen op Prime Video, het complete eerste seizoen. De recensies van The Terminal List waren al enorm verdeeld en nu blijkt dat het internet het daar voor het grootste deel helemaal mee eens is.

Ontevreden kijkers
Kijkers van The Terminal List bekritiseren onder meer de simpele saaiheid die de serie heeft. Dat terwijl ze vinden dat acteur Chris Pratt het weer wel goed doet als hoofdrolspeler.

The Terminal List is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jack Carr. We volgen een voormalig Navy SEAL, James Reece genaamd.

Hij probeert de waarheid te achterhalen achter de hinderlaag waar zijn crew in liep. We zien heel wat thema's voorbij komen in de serie The Terminal List, waaronder issues rond mentale gezondheid, schuldgevoelens en onopgeloste mysteries.

De serie The Terminal List heeft een hoofdrol voor acteur Chris Pratt als James, Constance Wu als Katie Buranek, en Taylor Kitsch als Ben Edward.


Lees meer over: The Terminal List, Prime Video, Amazon, Chris PRatt

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws