search
'Stranger Things' had bijna dit personage omgebracht in originele script
Series / Nieuws

'Stranger Things' had bijna dit personage omgebracht in originele script

Op het laatste moment besloten de gebroeders Duffer het toch net ietsjes anders aan te pakken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De seizoensfinale van het vierde seizoen van Stranger Things kende al een tragische dood, maar in het originele script zou die er misschien niet eens zijn geweest. In plaats daarvan zou Max Mayfield, gespeeld door Sadie Sink, zijn overleden in seizoen 4, zo onthult Ross Duffer. Let op, spoilers volgen!

In seizoen 4 overleed al één van de personages, metalhead Eddie Munson. Maar Ross Duffer vertelde tijdens de Stranger Things After Show dat oorspronkelijk Max zou zijn omgebracht in de seizoensfinale.

Op het moment in de serie dat Max eventjes dood zou lijken door de schuld van Vecna, lukt het Eleven om haar weer te reanimeren. Gedeeltelijk, moeten we zeggen, want Max is nog steeds in een coma aan het einde van het seizoen.

Is Max wel veilig in seizoen 5?
Ross Duffer zei over de mogelijke dood van Max: "Het werd besproken als een mogelijkheid. Voor een tijdje was het hoe het zou gaan eindigen. Maar we gingen uiteindelijk toch hiervoor… We wilden de vraag of ze alles zou overleven nog even in het midden laten voor seizoen 5."

Of de gebroeders Duffer Max nog in leven houden om het gehele vijfde seizoen mee te maken houden ze dus nog graag even geheim.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen