Is 'Obi-Wan Kenobi' deel 2 opeens van de baan?

'Obi-Wan Kenobi' deel 2 mogelijk van de baan?

Volgens een crewlid is het helemaal niet zo zeker dat er een tweede deel van de 'Star Wars'-serie zal komen.

Mitchell van Vuren, 12 juli 2022 06:35

Het eerste seizoen van Obi-Wan Kenobi op Disney+ is afgelopen, en het leek de consensus te zijn dat er een tweede seizoen op de agenda stond. Nu onthult plots componist Natalie Holt dat de keuze om de van origine ‘limited series’ te verlengen nog helemaal niet zo zeker is.
De serie over de beroemde Jedi Master debuteerde op 28 mei en had een succesvolle run met zes afleveringen. Ewan McGregor wist opnieuw zijn oude personage van Obi-Wan Kenobi nieuw leven in te blazen, samen met discipel Hayden Christensen als zijn nieuwe vijand Darth Vader.

De mening van de fans lijkt unaniem: een tweede seizoen moet er komen. Maar bij de crew van Star Wars heerst er dus twijfel.

De toekomst van Obi-Wan Kenobi
Natalie Holt is een componist met veel lijntjes binnen het Disney-imperium, aangezien ze de muziek van zowel Obi-Wan Kenobi als Loki heeft mogen maken. Onlangs sprak ze met Star Wars News Net over haar werk voor de serie en of ze mogelijk terug mag komen voor het tweede seizoen.

Holt: “Ik weet het niet. Ik zou graag terugkeren [voor seizoen 2], maar ik sprak met [regisseur] Deborah en zij vond dat het nu een afgerond verhaal was. Ik denk dat Ewan het geweldig vond om het personage te spelen, en Deborah zei nog dat hij ‘er zo van houdt om Obi te zijn, hij wilt het nog eens doen.’ Ik heb het echt naar mijn zin gehad en vond het team geweldig”.

Hopelijk zullen we dus Holt opnieuw gaan horen in seizoen 2, mits die niet afgeblazen wordt…

Bron: ScreenRant

Lees meer over: obi wan kenobi, natalie holt, star wars, disney plus

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws