search
Kris, Kourtney, Kim en co stralen in trailer 'The Kardashians' seizoen 2
Series / Trailer

Kris, Kourtney, Kim en co stralen in trailer 'The Kardashians' seizoen 2

Het tweede seizoen van de realityshow The Kardashians verschijnt later dit jaar op Disney+.

Streamingdienst Disney+ heeft een eerste teaser trailer onthuld voor het tweede seizoen van de realityserie The Kardashians. Het volgende seizoen van de populaire original-serie gaat eind september in première op de streamer.

De camera's zijn terug om het steeds veranderende leven van Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie (en zo nog wat mensen) vast te leggen. De familie nodigt de kijkers opnieuw uit om hen te vergezellen om hun grootste triomfen en worstelingen me te maken.

Van vurige romances en levensveranderende mijlpalen tot onvoorstelbare successen. De familieband blijft onverbrekelijk terwijl ze hun openbare en privélevens tonen, met de hele wereld als toeschouwer.

Trailer seizoen 2 van The Kardashians
[i]Fulwell 73-partner Ben Winston, Emma Conway en Elizabeth Jones zijn uitvoerend producenten, en Danielle King is showrunner en eveneens uitvoerend producent.

Op 22 september keren de Kardashians terug op Disney+. Het eerste seizoen vind je overigens al op de grote streamingdienst.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen