search
3 dikke aanraders (series) die nu op Netflix staan
Series / Featured

3 dikke aanraders (series) die nu op Netflix staan

Gave series die je nu op Netflix kunt kijken, en die goed bekeken worden.

Hieronder tips voor drie uiteenlopende series die zeer goed bekeken worden op Netflix. Gewoon even kijken als je dat nog niet hebt gedaan!

When They See Us | Bing nu! | Miniserie, 4 afleveringen

Het leven van vijf tieners uit Harlem wordt een nachtmerrie als ze vals worden beschuldigd van een bruut misdrijf in Central Park. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Met onder meer Asante Blackk, Caleel Harris, Ethan Herisse, Jharrel Jerome, Marquis Rodriguez en Jovan Adepo.



Locke & Key | Bing nu! | seizoen 2, 20 afleveringen

Drie kinderen verhuizen na de moord op hun vader met hun moeder naar het landhuis van zijn familie. Ze vinden magische sleutels die naar krachten en geheimen leiden. Een fantasyserie met Darby Stanchfield, Connor Jessup, Emilia Jones, Jackson Robert Scott, Petrice Jones en Laysla De Oliveira.



Midnight Mass | Bing nu! | miniserie, 7 afleveringen

Een charismatische jonge priester arriveert in een troosteloos stadje. Hij brengt grootse wonderen, onheilspellende mysteries en nieuwe religieuze passie met zich mee. Met rollen van Kate Siegel, Zach Gilford, Hamish Linklater, Henry Thomas en Kristin Lehman is dit de derde horror-minisreie van Mike Flanagan voor Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen