search
Dit brengt juli verder nog naar Netflix aan nieuwe series
Series / Featured

Dit brengt juli verder nog naar Netflix aan nieuwe series

Netflix voegt nog behoorlijk wat nieuwe series toe aan zijn aanbod deze maand.

Elke 14de van de maand blikken we vooruit op alle series die je nog kunt verwachten op Netflix, die alvast zijn aangekondigd door de streamingdienst. Laten we dat nu maar doen voor juli!

VANAF 15 JULI
Country Queen: Een event planner uit Nairobi keert na tien jaar terug naar haar dorp, waar ze haar verleden confronteert.

Farzar: Prins Fichael woont in een mensenkolonie in een buitenaardse wereld en wil de planeet bevrijden van het kwaad. Dan ontdekt hij dat zijn vader de grootste schurk is.

Mom, Don't Do That!: Een 60-jarige moeder besluit na het overlijden van haar man een nieuwe liefde te zoeken, tot vreugde en irritatie van haar twee dochters. Gebaseerd op een waar verhaal.

Remarriage & Desires: Een gescheiden vrouw gebruikt een exclusief relatiebemiddelingsbureau dat alleen voor de puissant rijken werkt om wraak te nemen op de sluwe minnares van haar ex-man.

Alba: Alba wordt wakker op een strand na een verkrachting die ze zich niet herinnert. En dan ontdekt ze dat haar verkrachters vrienden zijn van haar lief.

VANAF 20 JULI
Virgin River (seizoen 4): Een verpleegster uit LA wil een nieuwe start maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en is verrast door wat en wie ze daar aantreft.

Bad Exorcist (seizoen 2): Geen demon is veilig, want hij is terug met nieuwe inventieve, obscene en dodelijke daden: Bogdan Boner, die zichzelf exorcisme heeft geleerd en kan worden ingehuurd.

Uncle from Another World: Na 17 jaar in coma te hebben gelegen, wordt Takafumi's oom van middelbare leeftijd plotseling wakker. Hij spreekt een onbekende taal en bezit magische krachten.

VANAF 21 JULI
Jurassic World: Camp Cretaceous (seizoen 5): Zes tieners zijn uitgenodigd in een hypermodern avonturenkamp op Isla Nublar. Als de dinosauriërs uitbreken, moeten de kampeerders samenwerken om te overleven.

VANAF 22 JULI
Blown Away (seizoen 3): Tien meesterglasblazers halen in deze proeven alles uit de kast om kans te maken op 60.000 dollar aan prijzengeld en de kampioenstitel.

VANAF 23 JULI
Alchemy of Souls: Een machtige tovenares in het lichaam van een blinde vrouw ontmoet een man uit een prestigieuze familie, die haar hulp nodig heeft om zijn lot te veranderen.

VANAF 26 JULI
DI4RIES: Eerste liefdes, eerste kussen, plezier met vrienden ... en ruzies met rivalen. In de gangen van de middelbare school Galileo Galilei gebeurt er elke dag iets verrassends.

VANAF 27 JULI
Dream Home Makeover (seizoen 3): Echte gezinnen zoeken naar het perfecte huis dat bij hun eigen unieke stijl past. Shea en Syd McGee van Studio McGee maken hun dromen waar.

Car Masters: Rust to Riches (seizoen 4): Het team van Gotham Garage renoveert een bonte verzameling auto's en trucks die ze steeds inruilen om uiteindelijk een prachtauto te bouwen en voor veel geld te verkopen.

Rebelde (seizoen 2): Wanneer op Elite Way School een nieuw schooljaar begint, bedreigt een bekende vijand, het geheime genootschap de Loge, de muzikale hoop van eerstejaarsleerlingen.

The Most Hated Man on the Internet: Een volhardende moeder is vastbesloten om de foto's van haar dochter van een wraakpornowebsite te verwijderen en onderneemt online een kruistocht om de wrede oprichter te stoppen.

VANAF 28 JULI
Another Self: Drie vrienden arriveren in een badplaats. Ze komen er in contact met hun spirituele zelf en worden plotseling geconfronteerd met onopgeloste trauma's uit hun familieverledens.

Keep Breathing: Wanneer een vliegtuigje in de Canadese wildernis neerstort, moet de enige overlevende tegen de elementen en haar innerlijke demonen strijden om in leven te blijven.

VANAF 29 JULI
Fanático: Als de grootste fan van een artiest probeert de persoonlijkheid van zijn idool aan te nemen, komt hij erachter dat het bestaan van een superster niet zo makkelijk is.

Uncoupled: Een makelaar in New York is stomverbaasd als zijn vaste vriend hem verlaat. Nu zal hij opnieuw moeten beginnen en als veertiger weer moeten gaan daten.

Rebel Cheer Squad: A Get Even Series: Drie cheerleaders op een chique privéschool blazen de antipestclub van hun oud-klasgenoten nieuw leven in. Samen gaan ze de strijd aan tegen onrechtvaardigheid.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen