search
'Only Murders in the Building' krijgt derde seizoen
Series / Nieuws

'Only Murders in the Building' krijgt derde seizoen

De komische misdaadserie is alweer toe aan haar derde seizoen...

Geoffrey Ketels
Fans van de populaire komische misdaadserie Only Murders in the Building hebben nog heel wat meer om naar uit te kijken. Er komt immers met zekerheid nog een derde seizoen aan van de reeks!

Bovenstaande is uiteraard goed nieuws voor de talrijke fans van de reeks. We kunnen echter niet zeggen dat dit nieuws als een complete verrassing komt, in tegendeel. Reeds sinds de lancering van het eerste seizoen is Only Murders in the Building dan ook een zeer populaire reeks. De afleveringen die wekelijks worden toegevoegd worden dan ook uitstekend bekeken.

Ook op de gespecialiseerde websites kan er worden vastgesteld dat de serie kan rekenen op een uitstekende score. Op de website van Rotten Tomatoes krijgt ze bijvoorbeeld maar liefst 100 procent. Op de website van IMDB is er op moment van schrijven sprake van een score van 8,1/10.

Selena Gomez
Er zijn verschillende troeven waar deze reeks op kan rekenen. Dit geldt niet in het minst voor de fantastische cast die bestaat uit namen als Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez.

Op moment van schrijven is het zo dat het volledige eerste seizoen van de reeks te bekijken is op streamingdienst Disney+. Van het tweede seizoen zijn momenteel alleen nog maar de eerste vier afleveringen te bekijken. Wanneer het derde seizoen van Only Murders in the Building te zien zal zijn is uiteraard nog niet bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen