Apple TV+ verlengt deze goed ontvangen serie met tweede seizoen

De komedieserie heeft al veel 'loot' opgeleverd voor Apple en mag dat nu weer gaan doen met een tweede seizoen.

Mitchell van Vuren, 12-07-2022 14:47

Onlangs heeft Apple TV bekendgemaakt dat de populaire komedieserie Loot zal worden verlengd met een tweede seizoen. In de serie komt de stinkend rijke Molly in een midlifecrisis terecht en probeert ze haar ware zelf te vinden door haar heil te zoeken in de liefdadigheid.
Met een score van 81% op Rotten Tomatoes doet het eerste, lopende seizoen van Loot het zeker niet verkeerd, en het is dus ook niet gek dat er een tweede seizoen is aangekondigd. Dit gebeurde nadat Apple een meerjarige deal heeft gesloten met het productiebedrijf Animal Pictures, verantwoordelijk voor seizoen 1.

In de serie is Maya Rudolph te zien als de miljardair Molly. Naast haar zijn tevens Michaela Jae Rodriguez, Ron Funches, Nat Faxon en Joel Kim Booster te zien.

Waar gaat de serie over?
De synopsis van de serie luidt: "Nadat zij na twintig jaar huwelijk scheidt van haar man, moet Molly Navak uitvinden wat ze met haar nieuwe aandeel van 87 miljard dollar moet gaan doen. Ze besluit opnieuw de liefdadigheid in te duiken en zichzelf in de echte wereld te storten, terwijl ze onderweg zichzelf moet hervinden."

De eerste vijf afleveringen van het eerste seizoen zijn nu al te streamen op Apple TV+. Elke vrijdag zal er een nieuwe aflevering verschijnen, totdat alle tien de afleveringen van seizoen 1 online staan.

Bekijk de trailer van seizoen 1 hieronder.


Bron: Dark Horizons

Lees meer over: loot, apple tv plus, Maya Rudolph

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Mogelijkheid voor terugkeer 'New Girl'

Mogelijkheid voor terugkeer 'New Girl'

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in