Jensen Ackles wil Jeffrey Dean Morgan in 'The Winchesters' zien

Jeffrey Dean Morgan in 'The Winchesters'?

Jensen Ackles wil Jeffrey Dean Morgan en Matt Cohen graag terugzien in de Supernatural-prequel The Winchesters.

Niels Arts, 13 juli 2022 11:12

Deze herfst gaat de Supernatural-prequel The Winchesters van start. Acteur Jensen Ackles is er wederom in te zien, maar geldt hetzelfde voor Jeffrey Dean Morgan en Matt Cohen? Als het aan Ackles ligt wel.
Ackles speelde Dean Winchester in Supernatural, en pakt deze rol weer op voor de prequel-serie The Winchesters. Twee andere bekende acteurs uit de serie van The CW, Jeffrey Dean Morgan en Matt Cohen, zijn nog niet bevestigd om terug te komen. Gaat dit gebeuren?

Ackles over The Winchesters
Als het aan Jensen Ackles ligt wel, want hij wil alle versies van John Winchester terugzien in The Winchesters. Drake Rodger pakt de hoofdrol als John en Meg Donnelly als Mary, maar Jeffrey Dean Morgan was de eerste die John Winchester speelde.

"In mijn gedachte, we weten allemaal wat er onlangs met Spider-Man is gebeurd. Dat is wat ik graag zou willen zien: alle Johns."

Jeffrey Dean Morgan was dus de eerste om John uit te beelden, met Matt Cohen als de twee en jongere versie van John. Nu gaat Rodger een nog jongere versie van het personage spelen.

Ackles vervolgt:

"Ik ben geen schrijver, ik weet niet hoe je dat moet schrijven, maar ik zeker het zaadje geplant."

11 oktober gaat het eerste seizoen van The Winchesters van start.

Bron: Comic Book

Lees meer over: The Winchesters, Supernatural, Jensen Ackles, Jeffrey Dean Morgan, Matt Cohen

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws