search
In nieuwe trailer 'Stargirl' seizoen 3 trainen Stargirl en Starman samen
Series / Trailer

In nieuwe trailer 'Stargirl' seizoen 3 trainen Stargirl en Starman samen

"No matter what evil comes our way next, we'll be unstoppable."

DC's Stargirl keert weer terug naar het kleine scherm deze zomer! Dat maakte The CW bekend via het uitbrengen van een nieuwe trailer van de serie op YouTube. Bekijk de trailer hieronder!

Gebaseerd op het personage Stargirl uit de stripbopeken van DC kwam het eerste seizoen van DC's Stargirl uit in 2020. Dit gebeurde nog op het eigen streamingplatform van DC, die nu helaas uit de lucht is. The CW is de nieuwe thuis voor Stargirl, waar ze hopelijk nog voor lang blijven mag.

De serie heeft gelukkig op Rotten Tomatoes een goede score van critici van 94%, en een mooie score van het publiek van 76%. Nadat zoveel shows op The CW waren geannuleerd is het een hele opluchting dat Stargirl toch nog een derde seizoen mag gaan meemaken.

Wat staat ons te wachten?
In de trailer van de superheldenserie is eindelijk de terugkeer van Starman (Joel McHale) te zien. Eerder verscheen deze superheld enkel in een gastrolletje in de serie. Samen met Stargirl (Brec Bassinger) zien we hem trainen om een echte superheld te zijn. Ook zien we in de trailer beide personages in de weer met de Cosmic Staff, ook wel bekend als Cosmo, in een veelbelovende actiemontage.

Op 31 augustus zal het derde seizoen van DC's Stargirl uitkomen op The CW. Bekijk de trailer alvast hieronder.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen