search
Oscarwinnares Olivia Colman onherkenbaar in nieuwe topserie
Series / Foto's

Oscarwinnares Olivia Colman onherkenbaar in nieuwe topserie

In de eerste openbare foto's van de serie zien we Colman in een trouwjurk, die haar tot een heel ander persoon maakt.

In de nieuwste serie-adaptatie van Charles Dickens' boek Great Expectations speelt Olivia Colman het bekende personage Miss Havisham. Nu zien we haar op de eerste publieke foto's, in de bekende trouwjurk en al. Bekijk de foto's hieronder!

Olivia Colman herken je op de foto's misschien niet zo snel, maar deze Britse actrice heeft heel Hollywood aan haar voeten. In 2019 won ze de Oscar voor Beste Acrtrice voor haar hoofdrol in The Favourite. Daarvoor werd ze voor de prestigieuze prijs tweemaal genomineerd: als Beste Ondersteunende Actrice in The Father in 2021 en als Beste Actrice in The Lost Daughter in 2022.

Nu speelt ze een grote rol in FX's nieuwe versie van Great Expectations. De nieuwe interpretatie van de Britse klassieker komt van de hand van de regisseur Steven Knight. Ook spelen erin Ashley Thomas, Johnny Harris, Hayley Squires, Owen McDonnell, Trystan Gravelle, Rudi Dharmalingam en Matt Berry.

De foto's van Miss Havisham
Onlangs werden de eerste foto's naar buiten gebracht, waarin Colman voor de eerste keer in vol ornaat als Miss Havisham te zien was. Bekijk ze hieronder!



De producenten hebben nog geen zekerheid gegeven, maar er wordt verwacht dat de zesdelige serie aan het eind van het jaar zullen verschijnen via de BBC in Europa en via Hulu in de VS.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen