search
Imposante reeks aan topacteurs in nieuwe seizoen 'Black Mirror'
Series / Nieuws

Imposante reeks aan topacteurs in nieuwe seizoen 'Black Mirror'

Er staan bekende gezichten uit 'Breaking Bad' en 'Top Gun: Maverick' op het programma voor seizoen 6.

De dystopische scifi-serie Black Mirror wordt al jaren op rij sterk bekeken op Netflix, en weet steeds weer kijkers te verbazen met bizarre verhalen over technologie en met vele personages, die eraan ten prooi vallen. Nu is een deel van de nieuwe cast van het zesde seizoen bekendgemaakt, en daar zit heel wat leuks tussen.

In mei maakte Variety al bekend dat er een nieuw seizoen van de populaire serie aankwam. Ditmaal zal het seizoen niet bestaan uit slechts drie afleveringen, zoals het vijfde seizoen, maar uit een stuk meer.

Er is uitgelekt over seizoen 6 dat in de eerste batch aan acteurs onder andere Zazie Beetz, Paapa Essiedu, Josh Hartnett, Aaron Paul, Kate Mara, Danny Ramirez, Clara Rugaard, Auden Thornton en Anjana Vasan zitten. Dit is slechts voor drie afleveringen, terwijl de show nog veel meer afleveringen zal krijgen.

Meerdere bekende acteurs in de serie
Aaron Paul heeft natuurlijk zijn grootste rol gehad als Jesse Pinkman in Breaking Bad, maar hij is ook te zien geweest in HBO's Westworld als Caleb Nichols.

Danny Ramirez was laatst nog te zien in de zomerhit Top Gun: Maverick, en Josh Hartnett zal binnenkort op het grote doek verschijnen in de nieuwe film van Christopher Nolan, genaamd Oppenheimer.

Over de releasedatum van het nieuwe seizoen heeft Netflix helaas nog niets naar buiten gebracht.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen