search

Ons nieuws van donderdag 14 juli 2022

'American Horror Stories' seizoen 2 doodeng in nieuwe trailer
Series / Trailer

'American Horror Stories' seizoen 2 doodeng in nieuwe trailer

Het nieuwe seizoen zet een lange traditie voort van bloedstollende horrorverhalen van Amerikaanse bodem.

Hulu heeft onlangs de eerste trailer uitgebracht van het tweede seizoen van American Horror Stories. In de anthologieserie zullen wederom allerlei soorten griezelige verhalen aan bod komen, en het tweede seizoen belooft nog beter te worden op dat vlak dan de eerste! Bekijk de trailer hieronder.

De drang naar Amerikaanse horrorverhalen startte met tien seizoenen van American Horror Story, die razend populair bleken te zijn wereldwijd. Vervolgens kwam Hulu met een anthologieserie, genaamd American Horror Stories. In de laatste variant heeft elke aflevering een eigen verhaal en cast, wat veel meer talent uit de filmwereld de kans geeft om te verschijnen in de serie.

De spin-off is gemaakt door dezelfde regisseurs als de originele serie, Ryan Murphy en Brad Falchuck. Murphy en Falchuck treden op als uitvoerende producten, samen met Loni Peristere, Manny Coto, Alexis Martin Woodall en John J. Gray.

De trailer van het nieuwe seizoen
Murphy en Falchuck beschrijven de serie als "een wekelijkse anthologie van elk één uur lang, met allemaal een ander horrorverhaal. Enkelen ervan maken zelfs een knipoog naar de originele serie."

Bekijk de trailer hieronder. Op 21 juli zal de serie te streamen zijn op Hulu. Het eerste seizoen is nu in Nederland al te vinden op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lord of the Rings: The Rings of Power' onthult eindelijk meer in nieuwe trailer
Series / Trailer

'Lord of the Rings: The Rings of Power' onthult eindelijk meer in nieuwe trailer

Lord of the Rings: The Rings of Power laat nog geen twee maanden meer op zich wachten.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie The Lord of the Rings: The Rings of Power zit er al sinds 2017 aan te komen. Dat jaar kocht Amazon namelijk de rechten voor een vijf seizoenen tellende televisieserie in Midden-Aarde van de erfgenamen van J.R.R. Tolkien.

Met nog krap anderhalve maand te gaan tot de release van The Lord of the Rings: The Rings of Power op Prime Video, is vandaag een nieuwe trailer vrijgegeven. Die laat zien dat we echt een enorm ambitieuze serie mogen verwachten, waar enorm veel aandacht in zit.

The Lord of the Rings: The Rings of Power-trailer
De nieuwe trailer van The Lord of the Rings: The Rings of Power geeft niet alleen een betere indruk van het verhaal, ook zien we weer heel wat nieuwe beelden van de vele personages van de serie.

The Lord of the Rings: The Rings of Power brengt ons onder meer jonge versies van personages als Galadriel en Elrond, en bevat een paar oude 'bekenden', zoals Isildur en de elf Celebrimbor die ooit de Ring van Sauron hielp smeden (samen met alle andere ringen van macht, zoals de titel al duidelijk maakt).

En we zien straks heel wat nieuwe personages, speciaal voor The Lord of the Rings: The Rings of Power bedacht, debuteren.



De nieuwste trailer voor The Lord of the Rings: The Rings of Power doet echt zijn best om dat allemaal te teasen. Hieronder kan je de trailer zien. De serie laat op zich wachten tot 2 september dit jaar.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ook deze 'Sex Education'-actrice haakt af
Series / Nieuws

Ook deze 'Sex Education'-actrice haakt af

De cast van Sex Education seizoen 4 heeft nog een lid verloren, namelijk Tanya Reynolds.

Tany Reynolds, die Lily Iglehart speelt in de komische Netflix-serie Sex Education, gaat haar rol verlaten in aantocht naar het vierde seizoen.

Onlangs kwam het nieuws naar buiten dat Patricia Allison, de actrice van Ola, niet terug zal keren voor seizoen 4 van Sex Education. Nu is bekend dat hetzelfde geldt voor Lily Iglehart.

Seizoen 4 vanSex Education
Dat heeft de actrice bekendgemaakt in een recent interview. Dit is wat ze precies te zeggen had:

"Ik keer niet terug, wat eigenlijk behoorlijk jammer is. Dat is gewoon de natuurlijke progressie van deze series - wanneer je zo'n grote cast hebt met zoveel personages, denk ik dat de oudere personages ruimte moeten maken voor de nieuwe, wat absoluut de juiste oplossing is, de manier waarop het moet gebeuren."

Het vierde seizoen van Sex Education is vermoedelijk tevens het laatste. Seizoen 3 eindigde met een cliffhanger, wat waarschijnlijk het punt is waar seizoen 4 mee begint.

Wanneer dit nieuwe seizoen verschijnt is nog onduidelijk.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Better Call Saul'-sterfgeval belangrijk voor 'Breaking Bad'
Series / Nieuws

'Better Call Saul'-sterfgeval belangrijk voor 'Breaking Bad'

Een belangrijk personage Better Call Saul kwam om het leven, wat belangrijk is voor het Breaking Bad-universum.

Mocht je Better Call Saul seizoen 6 aflevering 8 nog niet gezien hebben, lees dan vooral niet verder. Want, zoals fans van de serie weten, er gebeuren cruciale dingen in deze aflevering!

Zoals de dood van Lalo Salamanca, bijvoorbeeld, die vermoord werd door Gustavo Fring om vervolgens onder het toekomstige meth-lab van Walter White en Jesse Pinkman begraven te worden met Howard Hamlin.

Acteur over dood personage
Lalo-acteur Tony Dalton legde onlangs in een interview uit waarom het cruciaal was dat Gustavo Fring zijn rivaal Lalo vermoorde op de manier waarop het gebeurde. Het heeft alles te maken met het personage dat Gus uiteindelijk is in de originele serie, Breaking Bad:

"Ik sprak er met Giancarlo over, het hele gedeelte waarin Gus bang is dat Lalo hem gaat pakken - je ziet die onzekerheid niet in Breaking Bad. Je ziet het een beetje hier, die zwakte als achilleshiel. Nadat Lalo sterft, verandert Gus in het personage dat hij is in Breaking Bad."

Tony Dalton heeft uiteraard gelijk. Het hele seizoen al toont Gus Fring een angst die we niet gewend zijn van de gevreesde drugdealer uit Breaking Bad. Gaan we in de laatste vijf afleveringen van Better Call Saul dan de Gus zien die we kennen uit Breaking Bad? Daar lijkt het wel op.

Nieuwe Better Call Saul-afleveringen verschijnen iedere dinsdag op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit kun je verwachten van 'House of the Dragon'
Series / Featured

Dit kun je verwachten van 'House of the Dragon'

Drakengevechten, intriges en seks; precies wat George R.R. Martin ook in gedachten had voor 'Game of Thrones'.

De prequel-serie van Game of Thrones, genaamd House of the Dragon, staat in augustus op de agenda van HBO Max. Fans wereldwijd kijken reikhalzend uit naar de nieuwste serie over Westeros, en vandaar zetten wij voor nu alle feiten even op een rijtje. Dit kan jij verwachten van House of the Dragon!

De serie zal zich driehonderd jaar afspelen voor de gebeurtenissen tijdens Game of Thrones, en zal verhalen over de voorgeschiedenis van de familie Targaryen. De leden van dit Huis zijn nog het meest bekend als de voorvaderen van Daenerys Targaryen, die in de oorspronkelijke serie de 'Mother of Dragons' werd. In de nieuwe serie zullen deze dieren weer veelvuldig te zien zijn in een oudere strijd om de Iron Throne - ditmaal tussen verschillende nazaten uit hetzelfde Huis.

Waar zal de serie over gaan?
In een blog onthulde maker George R.R. Martin waarop de serie gebaseerd is. Game of Thrones bouwde voort op de gelijknamige boekenreeks, maar de gebeurtenissen uit House of the Dragon vinden hun bestaansrecht in meerdere, afzonderlijke werken van de schrijver: Dangerous Women, Rogues en Fire and Blood.

Dangerous Women is een boek van Martins hand over de bloederige oorlog, genaamd de Dance of Dragons, die tweehonderd jaar voor de bekende gebeurtenissen uit Game of Thrones plaatsvond. In Rogues vertelt Martin meer over het turbulente leven van prins Daemon Targaryen, die terug zal komen in de serie. En in Fire and Blood komt de langere geschiedenis aan bod van Huize Targaryen binnen Westeros, beginnende bij de legendarische Aegon the Conqueror, die als eerste op de Iron Throne zetelde.

Wie speelt erin?
Al vele acteurs zijn bekend gemaakt, waarvan we enkele uitlichten met interessante rollen. Paddy Considine zal Koning Viserys Targaryen spelen, die de oude koning Jaehaerys Targaryen opvolgde.

Zijn eerstgeborene is Prinses Rhaenyra Targaryen, gespeeld door Emma D'Arcy. Ze is een drakenrijder en van puur Valyrisch bloed, maar helaas is ze geen mannelijke erfgenaam…

Matt Smith speelt de eerder genoemde Prins Daemon Targaryen, de jongere broer van Viserys en zijn opvolger. Hij is een groot strijder en een drakenrijder, met veel wispelturige trekjes.

De serie zal verhalen over de breuk tussen de personages wie de opvolger zal worden van Viserys, en zal beginnen, zo zei Martin, met de Great Council van 101 AC. Hierbij besluit Jaehaerys dat Viserys zijn opvolger zal zijn, waardoor kansmaker Rhaenys Targaryen wordt gepasseerd. Dit zet kwaad bloed, en zal in de serie waarschijnlijk leiden tot een stuk meer bloed, vuur en draken.



De productie van de serie
HBO Max zet flink in op deze serie, die op 20 miljoen dollar mag rekenen per aflevering. Dit is 5 miljoen dollar meer dan de budgetten van de afleveringen van Game of Thrones uit het laatste seizoen. In totaal telt dit bij elkaar op tot een budget van 200(!) miljoen dollar voor het eerste seizoen van de serie, die zal bestaan uit tien afleveringen.

Een eerste trailer is al uitgebracht, die je hieronder kan bekijken. Naar verluidt zal vanaf 22 augustus de serie te volgen zijn op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Stranger Things'-ster Joseph Quinn in tranen door lieve reactie fan
Series / Celebrity

'Stranger Things'-ster Joseph Quinn in tranen door lieve reactie fan

Quinn zei na het dankwoord van de fan: "Why'd you do that?"

Een video van Joseph Quinn, de acteur van Eddie Munson uit Stranger Things, is opgedoken, waarin hij in tranen uitbarst op het podium van London Film and Comic Con. Deze emotionele uitbarsting kwam door de gemeende woorden van een fan. Ze bedankte hem voor zijn aanwezigheid en verontschuldigde zich voor de slechte behandeling, die de acteur had gekregen op het evenement van de beveiliging.

In Stranger Things werd Quinn in de rol van Eddie gedurende één seizoen de fanfavoriet. Ook speelde hij de befaamde gitaarsolo van 'Master of Puppets' van Metallica, die de band na tientallen jaren weer bovenaan de hitlijsten kreeg.

Het evenement in Londen was voor Quinn eigenlijk niet erg speciaal, totdat een van zijn fans hem wel erg plots verraste met haar dankwoord.

Wie was deze fan?
Kimberley Burrows, de fan in kwestie, is zelf blind en heeft een blindengeleidehond. Dit maakt haar aanwezigheid bij grote conventies extra moeilijk, maar alsnog nam Quinn alle tijd om met haar, en met haar hond, op de foto te gaan. Hierover plaatste zij ook later een Tweet.


Juist omdat Quinn zo attent was en de tijd nam om met alle fans te praten, werd de beveiliging later boos op hem wegens tijdverspilling. Maar na dit dankwoord van Kimberley kan Quinn waarschijnlijk niet meer stuk bij zijn publiek en worden de rijen waarschijnlijk bij het zetten van handtekeningen nog veel langer.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hugh Jackman in Netflix-serie vervangen als Zeus door deze acteur
Series / Nieuws

Hugh Jackman in Netflix-serie vervangen als Zeus door deze acteur

Wie anders kan de wraakzuchtige Griekse god Zeus spelen dan Hugh Jackman, of toch deze andere acteur?

Door slechte planning qua opnamedagen heeft Hugh Jackman helaas zijn rol moeten laten schieten als Zeus in de aankomende Netflix-serie Kaos. Gelukkig staan er al versterkingen klaar, want Jeff Goldblum zal hem komen vervangen in de rol van onzekere oppergod.

Kaos wordt omschreven als een dappere, moderne insteek op de Griekse mythologie, met voldoende zwarte humor, liefde en machtspelletjes; precies wat we kennen uit de vele mythen die de oude Grieken hebben nagelaten.

In Kaos komen vele topacteurs samen, waaronder Janet McTeer, Cliff Curtis, David Thewlis, Killian Scott, Aurora Perrineau, Misia Butler, Leila Farzad, Nabhaan Rizwan, Rakie Ayola en Stanley Townsend. De opnames zullen deze zomer aanvangen, maar helaas zonder Hugh Jackman in de hoofdrol.

De rol van Zeus de almachtige, en de oude?
Goldblum zal dus nu de rol van Zeus overnemen van Jackman, die de hoofdrol speelt in deze moderne mythe. De god zal niet te zien zijn als enkele de ongenaakbare en oppermachtige heerser, want de serie zal juist een meer kwetsbare kant van de godheid tonen.

Op een dag zal de koning van de goden namelijk wakker worden en een rimpel op zijn voorhoofd ontdekken. Deze schijnbare kleine verandering zet een gevaarlijk en desastreus proces in gang, waarbij Zeus ervan overtuigd is dat zijn ondergang nabij is en dat zijn hele omgeving daaraan medeplichtig is.

Het wordt een mooie rol voor Goldblum, die vast en zeker niet zal onderdoen voor de midlifecrisis die Jackman zou hebben neergezet.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
In trailer Netflix-serie 'Uncoupled' wordt hart Neil Patrick Harris bruut gebroken
Series / Trailer

In trailer Netflix-serie 'Uncoupled' wordt hart Neil Patrick Harris bruut gebroken

Na een relatie van zeventien jaar komt Harris opnieuw op de markt als een homoseksuele man van veertig.

Gedumpt worden door je vriend is al niet makkelijk, maar dat is het al helemaal niet als je al veertig jaar oud bent en ook nog eens homoseksueel. De serie Uncoupled laat zien hoe Neil Patrick Harris door een dal moet om nieuwe liefde te kunnen vinden. Bekijk de trailer van de nieuwe Netflix-serie hieronder!

In de serie zou Michael Lawson (Harris) het schijnbaar gemaakt moeten hebben in New York. Hij is een succesvolle makelaar met een prachtige relatie, een sprankelende loopbaan en geweldige vrienden. Maar zijn vriend Colin (Tuc Watkins) houdt het voor gezien in de aanloop van zijn vijftigste verjaardag.

Michael, gedumpt en diep gekwetst, moet nu twee uitdagingen overwinnen: over zijn liefdesverdriet heen komen en zien te overleven als een single man. Het belooft een goede, oude romkomserie te worden, en de trailer laat zien dat Harris nog veel avonturen moet beleven voor hij weer op zijn pootjes terecht zal komen.

De makers van de serie
De serie is gemaakt voor Emmy-winnaars Darren Star en Jeffrey Richman, en heeft in de cast Tisha Campbell, Brooks Ashmanskas, Emerson Brooks en Marcia Gay Harden zitten.

Op 29 juli komt de serie online bij Netflix. Bekijk de trailer hieronder.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Squid Game' seizoen 2 wordt nog beter dan we denken volgens maker
Series / Nieuws

'Squid Game' seizoen 2 wordt nog beter dan we denken volgens maker

De veelvuldige nominaties voor Emmy's hebben de makers zelf alleen maar enthousiaster gemaakt.

Squid Game was een onverwachts en daverend succes van Netflix, die bewees dat series uit andere delen van de wereld dan Noord-Amerika zeker de moeite waard zijn. Recentelijk werd de serie nog overladen met Emmy-nominaties, waarna de maker eindelijk een licht laat schijnen op zijn plannen voor het aankomende seizoen.

In totaal werd Squid Game genomineerd voor veertien Emmy's, waaronder de prestigieuze prijs voor Beste Drama. Dit maakt de serie de eerste niet-Engelstalige serie, die meespeelt in de race voor deze categorie.

Maker Hwang-Dong Hyuk is er apetrots op, en vertelt eindelijk meer over zijn plannen voor een tweede seizoen. In eerste instantie was de serie enkel bedoeld voor één seizoen, maar na de positieve feedback van over de hele wereld liggen er zelfs al plannen voor een derde seizoen.

De plannen van Hwang
Vorig jaar onthulde Hwang nog dat hij de eerste ideeën had voor het tweede seizoen. Maar toen was het nog te vroeg om iets te delen over de volgende samenwerking met Netflix. Vorige maand kondigde Netflix officieel seizoen 2 aan, en nu komt Hwang met een update.

In een interview met E! News zei hij het volgende: "Ik heb een set outline, en een treatment voor het hele tweede seizoen met nieuwe spelletjes en personages. Ik vind het mooi. En ik vind het goed. Het is beter dan wat ik zelf verwacht had."

Het is dus afwachten geblazen op wat voor lugubere ideeën Hwang dit keer zal komen!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Regisseur 'She-Hulk' haalt uit naar critici over matige CGI
Series / Nieuws

Regisseur 'She-Hulk' haalt uit naar critici over matige CGI

De slechte ontvangst van de eerste trailer van 'She-Hulk: Attorney at Law' viel bij Kat Coiro niet in goede aarde.

De eerste trailer van She-Hulk: Attorney at Law moest het grote debuut worden van het nieuwe Marvel-personage. Dit bleek anders uit te pakken toen vele kijkers zichzelf kritisch uitten over de lage kwaliteit van de CGI in de trailer. Regisseur Kat Coiro reageert nu op het commentaar.

Met She-Hulk komt er voor het eerst een Marvel-heldin naar het kleine scherm, volledig bewerkt met CGI. De matige uitwerking ervan in de trailer deed vele fans twijfelen of er wel leven zat in een serie met een wandelende technische uitdaging voor de animatoren, terwijl er maar een klein budget beschikbaar was in vergelijking met de films.

Even later kwam een tweede trailer uit, waarbij de CGI van de groene heldin er al iets beter uit zag, maar het is nog steeds niet van topkwaliteit. Het moeilijke is ook dat zij, in tegenstelling tot haar neef The Hulk, altijd groen blijft, wat natuurlijk een stuk meer werk voor de makers betekent. Nu laat de regisseur haar kijk op de zaken weten.

De visie van Kat Coiro
In een interview met SFX liet Coiro weten dat ze zich zeker bewust is over de negatieve publiciteit rondom de She-Hulk, gespeeld door Tatiana Maslany.

Coiro: "Ik denk dat veel van de reacties te maken hebben met het feit dat ze zo anders is dan eerdere helden. Wanneer je aan Thanos of Hulk denkt, hebben ze een wildheid en bruutheid en dikheid over zich heen, die zo volstrekt anders is. En wanneer je haar vrouwelijkheid ziet, is het bijna shockerend om te zien."

Volgens Coiro moet men dus maar even wennen dat er nu een vrouw tussen de bruten zit. Vanaf 17 augustus zal de serie te zien zijn op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Imposante reeks aan topacteurs in nieuwe seizoen 'Black Mirror'
Series / Nieuws

Imposante reeks aan topacteurs in nieuwe seizoen 'Black Mirror'

Er staan bekende gezichten uit 'Breaking Bad' en 'Top Gun: Maverick' op het programma voor seizoen 6.

De dystopische scifi-serie Black Mirror wordt al jaren op rij sterk bekeken op Netflix, en weet steeds weer kijkers te verbazen met bizarre verhalen over technologie en met vele personages, die eraan ten prooi vallen. Nu is een deel van de nieuwe cast van het zesde seizoen bekendgemaakt, en daar zit heel wat leuks tussen.

In mei maakte Variety al bekend dat er een nieuw seizoen van de populaire serie aankwam. Ditmaal zal het seizoen niet bestaan uit slechts drie afleveringen, zoals het vijfde seizoen, maar uit een stuk meer.

Er is uitgelekt over seizoen 6 dat in de eerste batch aan acteurs onder andere Zazie Beetz, Paapa Essiedu, Josh Hartnett, Aaron Paul, Kate Mara, Danny Ramirez, Clara Rugaard, Auden Thornton en Anjana Vasan zitten. Dit is slechts voor drie afleveringen, terwijl de show nog veel meer afleveringen zal krijgen.

Meerdere bekende acteurs in de serie
Aaron Paul heeft natuurlijk zijn grootste rol gehad als Jesse Pinkman in Breaking Bad, maar hij is ook te zien geweest in HBO's Westworld als Caleb Nichols.

Danny Ramirez was laatst nog te zien in de zomerhit Top Gun: Maverick, en Josh Hartnett zal binnenkort op het grote doek verschijnen in de nieuwe film van Christopher Nolan, genaamd Oppenheimer.

Over de releasedatum van het nieuwe seizoen heeft Netflix helaas nog niets naar buiten gebracht.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer Apple TV-serie toont desastreus orkaangeweld
Series / Trailer

Trailer Apple TV-serie toont desastreus orkaangeweld

De gewelddadige gevolgen van orkaan Katrina worden getoond in 'Five Days at Memorial'.

Zojuist heeft Apple TV een nieuwe trailer uitgebracht van de serie Five Days at Memorial. In de heftige fictieserie zullen de rampzalige gevolgen van orkaan Katrina op een getroffen ziekenhuis opnieuw worden verhaald.

De serie is gebaseerd op het non-fictieboek Five Days at Memorial: Life and Death in a Storm-Ravaged Hospital uit 2013 van de Amerikaanse journalist Sheri Fink.

Daarin wordt ingegaan op de gebeurtenissen in het Memorial Medical Center in New Orleans gedurende de nasleep van de orkaan in augustus 2005. Het boek vormt een uitbreiding van Finks artikel in de New York Times Magazine in 2009, die de Pulitzer Prize won.

De serie van Apple TV is gemaakt door ABC Signature en wordt geregisseerd door Wendey Stanzler, Carlton Cuse en John Ridley. Erin zullen Sharron Matthews, Ted Atherton en Darrin Baker spelen als acteurs.

De trailer van de serie
De synopsis luidt als volgt: "Gebaseerd op echte gebeurtenissen en geadapteerd van het boek van Pulitzer Prize-winnaar Sheri Fink, zal 'Five Days at Memorial' vertellen over de impact van orkaan Katrina en de nasleep ervan in een ziekenhuis. Wanneer het water stijgt, de stroom uitvalt en de hitte toeneemt worden de uitgeputte hulpverleners in een ziekenhuis in New Orleans gedwongen keuzes te maken, die hen nog jaren zullen achtervolgen."

Bekijk de trailer hieronder. Five Days at Memorial zal op 12 augustus uitkomen op Apple TV+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ambitieuze nieuwe HBO-serie komt er eindelijk aan
Series / Nieuws

Ambitieuze nieuwe HBO-serie komt er eindelijk aan

The Last of Us is een van de meest ambitieuze projecten van HBO in jaren.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
HBO-baas Casey Bloys heeft een veelbelovende update over de The Last of Us-serie. Die zit er al behoorlijk lange tijd aan te komen en is een van de meest opvallende en dure projecten ooit van HBO.

De serie The Last of Us is gebaseerd op de gelijknamige game, die door velen gezien wordt als een van de beste games ooit gemaakt.

The Last of Us-releasedatum
The Last of Us kostte ongeveer 10 miljoen dollar per aflevering om te maken en heeft hoofdrollen voor acteurs Pedro Pascal en Bella Ramsey. Zij zijn te zien als Joel en Ellie, een smokkelaar en een tienermeisje, die als duo door een post-apocalyptisch landschap moeten trekken in de hoop te kunnen overleven.

Er is maar weinig echt onthuld over The Last of Us, al weten we dat het een gigantisch project is van HBO waar kosten noch moeite gespaard zijn.

Tegelijk vragen fans zich terecht af waar de serie blijft. Gelukkig vertelde Bloys tijdens een interview met The Hollywood Reporter dat The Last of Us niet zo lang meer op zich laat wachten.

De post-productie is net begonnen, wat betekent dat de serie nu echt gefikst wordt en dat de visuele effecten momenteel in elkaar gesleuteld worden. The Last of Us komt "dicht bij begin 2023" uit, aldus Bloys. Wat we maar interpreteren in Q2 van 2023.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit brengt juli verder nog naar Netflix aan nieuwe series
Series / Featured

Dit brengt juli verder nog naar Netflix aan nieuwe series

Netflix voegt nog behoorlijk wat nieuwe series toe aan zijn aanbod deze maand.

Elke 14de van de maand blikken we vooruit op alle series die je nog kunt verwachten op Netflix, die alvast zijn aangekondigd door de streamingdienst. Laten we dat nu maar doen voor juli!

VANAF 15 JULI
Country Queen: Een event planner uit Nairobi keert na tien jaar terug naar haar dorp, waar ze haar verleden confronteert.

Farzar: Prins Fichael woont in een mensenkolonie in een buitenaardse wereld en wil de planeet bevrijden van het kwaad. Dan ontdekt hij dat zijn vader de grootste schurk is.

Mom, Don't Do That!: Een 60-jarige moeder besluit na het overlijden van haar man een nieuwe liefde te zoeken, tot vreugde en irritatie van haar twee dochters. Gebaseerd op een waar verhaal.

Remarriage & Desires: Een gescheiden vrouw gebruikt een exclusief relatiebemiddelingsbureau dat alleen voor de puissant rijken werkt om wraak te nemen op de sluwe minnares van haar ex-man.

Alba: Alba wordt wakker op een strand na een verkrachting die ze zich niet herinnert. En dan ontdekt ze dat haar verkrachters vrienden zijn van haar lief.

VANAF 20 JULI
Virgin River (seizoen 4): Een verpleegster uit LA wil een nieuwe start maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en is verrast door wat en wie ze daar aantreft.

Bad Exorcist (seizoen 2): Geen demon is veilig, want hij is terug met nieuwe inventieve, obscene en dodelijke daden: Bogdan Boner, die zichzelf exorcisme heeft geleerd en kan worden ingehuurd.

Uncle from Another World: Na 17 jaar in coma te hebben gelegen, wordt Takafumi's oom van middelbare leeftijd plotseling wakker. Hij spreekt een onbekende taal en bezit magische krachten.

VANAF 21 JULI
Jurassic World: Camp Cretaceous (seizoen 5): Zes tieners zijn uitgenodigd in een hypermodern avonturenkamp op Isla Nublar. Als de dinosauriërs uitbreken, moeten de kampeerders samenwerken om te overleven.

VANAF 22 JULI
Blown Away (seizoen 3): Tien meesterglasblazers halen in deze proeven alles uit de kast om kans te maken op 60.000 dollar aan prijzengeld en de kampioenstitel.

VANAF 23 JULI
Alchemy of Souls: Een machtige tovenares in het lichaam van een blinde vrouw ontmoet een man uit een prestigieuze familie, die haar hulp nodig heeft om zijn lot te veranderen.

VANAF 26 JULI
DI4RIES: Eerste liefdes, eerste kussen, plezier met vrienden ... en ruzies met rivalen. In de gangen van de middelbare school Galileo Galilei gebeurt er elke dag iets verrassends.

VANAF 27 JULI
Dream Home Makeover (seizoen 3): Echte gezinnen zoeken naar het perfecte huis dat bij hun eigen unieke stijl past. Shea en Syd McGee van Studio McGee maken hun dromen waar.

Car Masters: Rust to Riches (seizoen 4): Het team van Gotham Garage renoveert een bonte verzameling auto's en trucks die ze steeds inruilen om uiteindelijk een prachtauto te bouwen en voor veel geld te verkopen.

Rebelde (seizoen 2): Wanneer op Elite Way School een nieuw schooljaar begint, bedreigt een bekende vijand, het geheime genootschap de Loge, de muzikale hoop van eerstejaarsleerlingen.

The Most Hated Man on the Internet: Een volhardende moeder is vastbesloten om de foto's van haar dochter van een wraakpornowebsite te verwijderen en onderneemt online een kruistocht om de wrede oprichter te stoppen.

VANAF 28 JULI
Another Self: Drie vrienden arriveren in een badplaats. Ze komen er in contact met hun spirituele zelf en worden plotseling geconfronteerd met onopgeloste trauma's uit hun familieverledens.

Keep Breathing: Wanneer een vliegtuigje in de Canadese wildernis neerstort, moet de enige overlevende tegen de elementen en haar innerlijke demonen strijden om in leven te blijven.

VANAF 29 JULI
Fanático: Als de grootste fan van een artiest probeert de persoonlijkheid van zijn idool aan te nemen, komt hij erachter dat het bestaan van een superster niet zo makkelijk is.

Uncoupled: Een makelaar in New York is stomverbaasd als zijn vaste vriend hem verlaat. Nu zal hij opnieuw moeten beginnen en als veertiger weer moeten gaan daten.

Rebel Cheer Squad: A Get Even Series: Drie cheerleaders op een chique privéschool blazen de antipestclub van hun oud-klasgenoten nieuw leven in. Samen gaan ze de strijd aan tegen onrechtvaardigheid.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.