search
Regisseur 'She-Hulk' haalt uit naar critici over matige CGI
Series / Nieuws

Regisseur 'She-Hulk' haalt uit naar critici over matige CGI

De slechte ontvangst van de eerste trailer van 'She-Hulk: Attorney at Law' viel bij Kat Coiro niet in goede aarde.

De eerste trailer van She-Hulk: Attorney at Law moest het grote debuut worden van het nieuwe Marvel-personage. Dit bleek anders uit te pakken toen vele kijkers zichzelf kritisch uitten over de lage kwaliteit van de CGI in de trailer. Regisseur Kat Coiro reageert nu op het commentaar.

Met She-Hulk komt er voor het eerst een Marvel-heldin naar het kleine scherm, volledig bewerkt met CGI. De matige uitwerking ervan in de trailer deed vele fans twijfelen of er wel leven zat in een serie met een wandelende technische uitdaging voor de animatoren, terwijl er maar een klein budget beschikbaar was in vergelijking met de films.

Even later kwam een tweede trailer uit, waarbij de CGI van de groene heldin er al iets beter uit zag, maar het is nog steeds niet van topkwaliteit. Het moeilijke is ook dat zij, in tegenstelling tot haar neef The Hulk, altijd groen blijft, wat natuurlijk een stuk meer werk voor de makers betekent. Nu laat de regisseur haar kijk op de zaken weten.

De visie van Kat Coiro
In een interview met SFX liet Coiro weten dat ze zich zeker bewust is over de negatieve publiciteit rondom de She-Hulk, gespeeld door Tatiana Maslany.

Coiro: "Ik denk dat veel van de reacties te maken hebben met het feit dat ze zo anders is dan eerdere helden. Wanneer je aan Thanos of Hulk denkt, hebben ze een wildheid en bruutheid en dikheid over zich heen, die zo volstrekt anders is. En wanneer je haar vrouwelijkheid ziet, is het bijna shockerend om te zien."

Volgens Coiro moet men dus maar even wennen dat er nu een vrouw tussen de bruten zit. Vanaf 17 augustus zal de serie te zien zijn op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen