search
'Squid Game' seizoen 2 wordt nog beter dan we denken volgens maker
Series / Nieuws

'Squid Game' seizoen 2 wordt nog beter dan we denken volgens maker

De veelvuldige nominaties voor Emmy's hebben de makers zelf alleen maar enthousiaster gemaakt.

Squid Game was een onverwachts en daverend succes van Netflix, die bewees dat series uit andere delen van de wereld dan Noord-Amerika zeker de moeite waard zijn. Recentelijk werd de serie nog overladen met Emmy-nominaties, waarna de maker eindelijk een licht laat schijnen op zijn plannen voor het aankomende seizoen.

In totaal werd Squid Game genomineerd voor veertien Emmy's, waaronder de prestigieuze prijs voor Beste Drama. Dit maakt de serie de eerste niet-Engelstalige serie, die meespeelt in de race voor deze categorie.

Maker Hwang-Dong Hyuk is er apetrots op, en vertelt eindelijk meer over zijn plannen voor een tweede seizoen. In eerste instantie was de serie enkel bedoeld voor één seizoen, maar na de positieve feedback van over de hele wereld liggen er zelfs al plannen voor een derde seizoen.

De plannen van Hwang
Vorig jaar onthulde Hwang nog dat hij de eerste ideeën had voor het tweede seizoen. Maar toen was het nog te vroeg om iets te delen over de volgende samenwerking met Netflix. Vorige maand kondigde Netflix officieel seizoen 2 aan, en nu komt Hwang met een update.

In een interview met E! News zei hij het volgende: "Ik heb een set outline, en een treatment voor het hele tweede seizoen met nieuwe spelletjes en personages. Ik vind het mooi. En ik vind het goed. Het is beter dan wat ik zelf verwacht had."

Het is dus afwachten geblazen op wat voor lugubere ideeën Hwang dit keer zal komen!

Aanbevolen artikelen