search
In trailer Netflix-serie 'Uncoupled' wordt hart Neil Patrick Harris bruut gebroken
Series / Trailer

In trailer Netflix-serie 'Uncoupled' wordt hart Neil Patrick Harris bruut gebroken

Na een relatie van zeventien jaar komt Harris opnieuw op de markt als een homoseksuele man van veertig.

Gedumpt worden door je vriend is al niet makkelijk, maar dat is het al helemaal niet als je al veertig jaar oud bent en ook nog eens homoseksueel. De serie Uncoupled laat zien hoe Neil Patrick Harris door een dal moet om nieuwe liefde te kunnen vinden. Bekijk de trailer van de nieuwe Netflix-serie hieronder!

In de serie zou Michael Lawson (Harris) het schijnbaar gemaakt moeten hebben in New York. Hij is een succesvolle makelaar met een prachtige relatie, een sprankelende loopbaan en geweldige vrienden. Maar zijn vriend Colin (Tuc Watkins) houdt het voor gezien in de aanloop van zijn vijftigste verjaardag.

Michael, gedumpt en diep gekwetst, moet nu twee uitdagingen overwinnen: over zijn liefdesverdriet heen komen en zien te overleven als een single man. Het belooft een goede, oude romkomserie te worden, en de trailer laat zien dat Harris nog veel avonturen moet beleven voor hij weer op zijn pootjes terecht zal komen.

De makers van de serie
De serie is gemaakt voor Emmy-winnaars Darren Star en Jeffrey Richman, en heeft in de cast Tisha Campbell, Brooks Ashmanskas, Emerson Brooks en Marcia Gay Harden zitten.

Op 29 juli komt de serie online bij Netflix. Bekijk de trailer hieronder.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen