search
Hugh Jackman in Netflix-serie vervangen als Zeus door deze acteur
Series / Nieuws

Hugh Jackman in Netflix-serie vervangen als Zeus door deze acteur

Wie anders kan de wraakzuchtige Griekse god Zeus spelen dan Hugh Jackman, of toch deze andere acteur?

Door slechte planning qua opnamedagen heeft Hugh Jackman helaas zijn rol moeten laten schieten als Zeus in de aankomende Netflix-serie Kaos. Gelukkig staan er al versterkingen klaar, want Jeff Goldblum zal hem komen vervangen in de rol van onzekere oppergod.

Kaos wordt omschreven als een dappere, moderne insteek op de Griekse mythologie, met voldoende zwarte humor, liefde en machtspelletjes; precies wat we kennen uit de vele mythen die de oude Grieken hebben nagelaten.

In Kaos komen vele topacteurs samen, waaronder Janet McTeer, Cliff Curtis, David Thewlis, Killian Scott, Aurora Perrineau, Misia Butler, Leila Farzad, Nabhaan Rizwan, Rakie Ayola en Stanley Townsend. De opnames zullen deze zomer aanvangen, maar helaas zonder Hugh Jackman in de hoofdrol.

De rol van Zeus de almachtige, en de oude?
Goldblum zal dus nu de rol van Zeus overnemen van Jackman, die de hoofdrol speelt in deze moderne mythe. De god zal niet te zien zijn als enkele de ongenaakbare en oppermachtige heerser, want de serie zal juist een meer kwetsbare kant van de godheid tonen.

Op een dag zal de koning van de goden namelijk wakker worden en een rimpel op zijn voorhoofd ontdekken. Deze schijnbare kleine verandering zet een gevaarlijk en desastreus proces in gang, waarbij Zeus ervan overtuigd is dat zijn ondergang nabij is en dat zijn hele omgeving daaraan medeplichtig is.

Het wordt een mooie rol voor Goldblum, die vast en zeker niet zal onderdoen voor de midlifecrisis die Jackman zou hebben neergezet.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen